سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
هر تفکری که روحانیت را از انقلاب و نظام جدا بداند، باطل است

حوزه/ نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تبیین 7 کارکرد ویژه روحانیت در عصر غیبت، تصریح کرد: هر تفکری که روحانیت را از انقلاب و نظام جدا بداند، باطل است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظرزاده فرمانده تیپ ۸۳ امام جعفر صادق علیه‌السلام با آیت‌الله عباس کعبی نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله کعبی عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: ماموریت اصلی تیپ امام جعفر صادق علیه‌السلام با دارا بودن هویت روحانی، انقلابی، جهادی، تبلیغی و رزمی، بسیج ظرفیت‌های حوزه و روحانیت در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی است و تاکنون هم در این مسیر به خوبی انجام تکلیف کرده است.

نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار کرد: روحانیت در عصر غیبت چند کارکرد بنیادی دارد:

۱. شناخت اسلام ناب محمدی صلی‌الله‌علیه‌وآله و مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام

۲. تبیین اسلام ناب محمدی

۳. دیده‌بانی دین و روشن کردن افق‌های آینده

۴. مدیریت فرهنگی، مذهبی و اجتماعی مردم در عرصه‌های گوناگون

۵. تقویت تربیت دینی مردم جامعه

۶. حفظ نظام اسلامی و مرزبانی در برابر شبهات، فرقه‌ها و جریان‌های ضد دین

۷. جهاد فی‌سبیل‌الله در برابر دشمنان اسلام از جمله آمریکا، رژیم صهیونیستی و جریان‌های وابسته.

آیت الله کعبی تصریح کرد: این مأموریت‌ها تنها در چارچوب نظام اسلامی و تحت فرمان ولی‌فقیه محقق می‌شود. باید دانست که هر تفکری که روحانیت را از انقلاب و نظام جدا بداند، باطل است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: امروز تیپ امام صادق(ع) به پایگاه جهادی و انقلابی تبدیل شده و باید با تحول ساختاری، محتوایی و منابع انسانی، به "سپاه حوزه و روحانیت" ارتقاء یابد. سپاه می‌تواند با هماهنگی بین نهادهای حوزوی (مانند جامعه مدرسین، شورای عالی حوزه، مجمع نمایندگان طلاب، بسیج اساتید، نخبگان حوزه، بسیج طلاب و روحانیون) ظرفیت‌های روحانیت را احیا کند.

آیت‌الله کعبی در پایان با اشاره به راهپیمایی عظیم اربعین، بیان داشت: اربعین، رسانه زنده عاشورا است. همان‌گونه که حضرت امام سجاد علیه‌السلام و زینب کبری سلام‌الله‌علیها با مقاومت و تبیین خود دشمن را به عقب‌نشینی وادار کردند، امروز نیز روحانیت باید با فعالیت‌های رسانه‌ای قوی، مقاومت و امید را به جامعه تزریق کند.

منتظرزاده: با تمام وجود از انقلاب پاسداری خواهیم کرد

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظرزاده هم در این دیدار ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام اربعین حسینی، و گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، گزارشی از مهم‌ترین فعالیت‌های تیپ ۸۳ امام جعفر صادق علیه‌السلام در عرصه‌های مختلف ارائه کرد و گفت: ما وارث شهدای والامقامی هستیم که انقلاب اسلامی را به عنوان زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف، امانت به ما سپردند و این امانت مقدس را با تمام وجود پاسداری خواهیم کرد و لازمه این هدف مقدس، فعالیت و تأثیرگذاری این تیپ و گردان‌های آن در عرصه‌های مختلف فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، سیاسی و حتی دفاعی کشور می‌باشد.

هر تفکری که روحانیت را از انقلاب و نظام جدا بداند، باطل است

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha