شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۱
آزمون استادی روخوانی و تجوید قرآن با حضور ۳۳ طلبه در هرمزگان برگزار شد+ عکس

حوزه/ حجت‌الاسلام حیدرزاده از برگزاری آزمون استادی روخوانی و تجوید قرآن کریم برای ۳۳ نفر از طلاب و روحانیون واجد شرایط در بندرعباس خبر داد. این آزمون با هدف ارتقای اساتید و تضمین کیفیت آموزش قرآنی در مدارس علمیه استان انجام شد

حجت الاسلام مسلم حیدر زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در هرمزگان از برگزاری آزمون استادی روخوانی و تجوید قرآن کریم در بندرعباس خبر داد.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه هرمزگان تصریح کرد: با برگزاری موفقیت‌آمیز آزمون استادی درس روخوانی و تجوید قرآن کریم، فصلی نوین را در مسیر ارتقای سطح علمی و مهارتی اساتید قرآنی گشود در این آزمون مهم، ۳۳ نفر از طلاب و روحانیون واجد شرایط، توانایی‌های خود را در این دو شاخه بنیادین علوم قرآنی به بوته آزمایش گذاشت. این حضور پرشور، نشان‌دهنده علاقه و تعهد عمیق جامعه حوزوی هرمزگان به مبانی قرآنی و نقش کلیدی آن در تربیت و تهذیب نفوس است.

وی هدف اصلی از برگزاری این آزمون، ایجاد یک استاندارد جامع و یکپارچه برای تدریس روخوانی و تجوید در مدارس علمیه دانست وی افزود: با توجه به اهمیت بی‌بدیل این دو درس در فهم صحیح و تلاوت دلنشین کلام وحی، معاونت تهذیب و تربیت به دنبال تضمین کیفیت و نظم‌بخشی به فرآیند آموزش این مباحث بنیادین است. این رویکرد نظام‌مند، نه تنها به اساتید کمک می‌کند تا با آمادگی بیشتری به تعلیم بپردازند، بلکه زمینه‌ساز رشد و پیشرفت چشمگیر طلاب در یادگیری و تسلط بر این فنون قرآنی خواهد شد.

حجت الاسلام حیدر زاده تاکید کرد: تقویت اساتید در بخش روخوانی و تجوید، یکی از اولویت‌های اصلی این مجموعه است این تقویت، شامل به‌روزرسانی دانش، ارتقای مهارت‌های تدریس، و ارائه بازخورد سازنده به اساتید خواهد بود. از این طریق، حوزه‌های علمیه می‌توانند نسلی از قاریان و حافظان قرآن را تربیت کنند که نه تنها با قواعد تجویدی آشنا هستند، بلکه می‌توانند با قرائت صحیح و درک عمیق، پیام‌های الهی را به گوش جان مشتاقان برسانند.

وی افزود: این آزمون، تنها یک سنجش از دانش شرکت‌کنندگان نبود؛ بلکه یک گام رو به جلو در جهت تحقق اهداف والای حوزه‌های علمیه در زمینه تربیت قرآنی محسوب می‌شود. برنامه‌ریزی دقیق و اجرای منظم چنین آزمون‌هایی، تضمین‌کننده آن است که فرآیند آموزش روخوانی و تجوید، همواره در بالاترین سطح کیفی خود قرار گیرد. این تلاش‌ها، بستری مناسب برای تعالی طلاب فراهم می‌آورد تا بتوانند با قلبی آکنده از معرفت و زبانی گویا، کلام‌الله مجید را تلاوت کنند.

معاون تهذیب و تربیت حوزه علمیه هرمزگان یاد آور شد: در نهایت، امید می‌رود که با ادامه این رویکرد حمایتی و ارتقایی، شاهد رشد و پیشرفت روزافزون طلاب در زمینه روخوانی و تجوید قرآن کریم باشیم. این اقدام شایسته، نه تنها به حفظ و گسترش فرهنگ قرآنی کمک می‌کند، بلکه باعث می‌شود تا چراغ پرفروغ کلام‌الله، همواره در دل و جان طلاب و روحانیون حوزه علمیه هرمزگان و فراتر از آن، روشن و فروزان باقی بماند.

آزمون استادی روخوانی و تجوید قرآن با حضور ۳۳ طلبه در هرمزگان برگزار شد

آزمون استادی روخوانی و تجوید قرآن با حضور ۳۳ طلبه در هرمزگان برگزار شد

آزمون استادی روخوانی و تجوید قرآن با حضور ۳۳ طلبه در هرمزگان برگزار شد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha