حجت الاسلام والسلمین سیدرضا حسینی تولیت مدرسه علمیه امام حسین(ع) شهر ری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تهران با بیان اینکه اردوی میثاق طلبگی فرصت خوبی برای آشنایی بیشتر و بهتر حوزه های علمیه و طلاب نسبت به وضعیت یکدیگر است، اظهار داشت: طلاب از فرصت حضور در این اردو به بهترین شکل بهره مند شوند تا با درک بهتری سربازی امام زمان (عج) را شروع کنند، سربازی حضرت ولیعصر (عج) مسیر طولانی است که در صورت درک درست اقتضائات و شرایط آن، طلاب می توانند در آن موفق و سربلند باشند.
تولیت مدرسه علمیه امام حسین(ع) شهر ری گفت: اردوی میثاق طلبگی طی چند سال اخیر با کیفیت و درک بهتر نسبت به شرایط موجود جامعه برگزار می شود و طلاب حوزه علمیه رضایت بالایی نسبت به برگزاری این اردو دارند، در واقع این دوره باید علاوه بر موضوعات رایج و سنتی در حوزه های علمیه، با توجه به مسائل روز و شرایط جدید برنامه ریزی و برگزار شود.
حجت الاسلام والسلمین حسینی خاطرنشان کرد: بخش های مختلف حوزه از تهذیب و پژوهش تا آموزش و تربیت به خوبی در اردوی میثاق طلبگی تشریح می شود تا طلاب جدیدالورود با درک بیشتری وارد حوزه شوند و شاید در این میان عدهای از متقاضیان به این دلیل که احساس می کنند نمی توانند با شرایط حوزه انطباق خوبی پیدا کنند، از تحصیل در حوزه انصراف می دهند.
وی با بیان اینکه اردوی میثاق طلبگی از اقدامات خوب مرکز مدیریت حوزه علمیه طی چند سال گذشته بوده است، یادآور شد: حضور یک یا چند نماینده از هر مدرسه علمیه در این اردو موجب هماهنگی بیشتر میان مراکز مدیریت استانی و مدارس علمیه شده و هر سال بر این هم افزایی و هماهنگی اضافه می شود.
تولیت مدرسه علمیه امام حسین(ع) شهر ری بیان کرد: وقتی معاونان و استادان مدارس علمیه در اردوی میثاق طلبگی شرکت می کنند، هم نسبت به انتظارات طلاب جدید الورود، هم نسبت به درخواست ها و انتظارات مدیر و معاونان مرکز مدیریت استان مربوطه درک بهتر و بیشتری پیدا می کنند و به این صورت نشاط و شادابی بیشتری در حوزه تعلیم و تربیت طلاب شکل می گیرد.
وی حضور و سخنرانی استادان برجسته اخلاق و تربیت اسلامی در دوره میثاق طلبگی را مهم ترین نقطه قوت آن دانست و تأکید کرد: یک استاد اخلاق، بهتر و دقیق تر از دیگران می تواند راه و رسم طلبگی را به متقاضیان نشان دهد، چرا که با طی ۴۰، ۵۰ سال حضور موثر در حوزه علمیه و تهذیب و تزکیه نفس، با فراز و نشیب های این مسیر و طریق بهتر سربازی حضرت ولیعصر (عج) بهتر از دیگران آشنا است.
انتهای پیام. /










نظر شما