شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
امامزادگان از سرمایه‌های مغفول‌مانده استان لرستان هستند

حوزه/ حجت الاسلام طباطبایی گفت: امامزادگان از سرمایه‌های مغفول مانده استان لرستان هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت‌الاسلام‌ سید محمد طباطبایی مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با گرامیداشت هفته وقف، این هفته را فرصتی مغتنم برای تبیین و ترویج فرهنگ وقف در جامعه دانست و اظهار داشت: همه باید در راستای ثبت بیشتر موقوفات در جامعه تلاش کنیم.

وی تعداد موقوفات در استان را ۵۴۲ مورد اعلام کرد و گفت: این میزان موقوفه در مقایسه با تعداد موقوفات در استان کمتر است، اما این به معنای عدم اقبال مردم لرستان به وقف نیست، چرا که از هفته وقف سال گذشته تاکنون ۲۷ وقف جدید در استان به ثبت رسیده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان، از راه‌اندازی و ایجاد ۱۴ نیروگاه‌های خورشیدی در امامزادگان استان خبرداد و ابراز کرد: امسال نیز این طرح در برخی امامزادگان استان اجرا خواهد شد.

حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به اینکه در راستای مولدسازی، یک دامداری سنگین با ۳۰ رأس گاو افتتاح خواهد شد، خاطرنشان کرد: این واحد علاوه بر تولید گوشت و شیر، اشتغال‌زایی نیز داشته است.

وی تأکید کرد: اوقاف تنها دستگاه اجرایی است که مسابقات قرآنی را تا سطح بین‌المللی بدون داشتن اعتبار خاصی پیش می‌برد و در حوزه فرهنگی، در تمام مناسبت‌های ملی و مذهبی در اماکن متبرکه و امامزادگان استان برنامه داریم و از نظر فعالیت‌های فرهنگی، اوقاف یکی از دستگاه‌های پیشتاز است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان، امامزادگان را از سرمایه‌های مغفول مانده استان دانست و گفت: باید اوقاف و رسانه ها در معرفی امامزادگان همتی بیشتر داشته باشند.

حجت الاسلام طباطبایی به امامزاده محمد بن حسن(ع) معروف به مؤمن در الیگودرز اشاره کرد، یادآور شد: این بزرگوار با کرامات بسیار با یک واسطه به امام معصوم منتسب می‌شود و راه دسترسی به این امامزاده که قبلاً ۴۰ کیلومتر جاده خاکی داشت، اکنون آسفالت شده و تنها بخش کوچکی باقی‌مانده که تا دهه فجر تکمیل می‌شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha