شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۲
ارزش‌های بومی و اسلامی از مهمترین مؤلفه‌های فرهنگ محسوب می‌شوند/ از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه بخش گردشگری استفاده شود

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین مطیعی خواستار برنامه‌ریزی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای استفاده از فرصت‌های ویژه گردشگری در نقاط مختلف استان شد و افزود: از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه بخش گردشگری در استان سمنان استفاده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، همزمان با پنجم مهرماه و روز جهانی گردشگری، در دیدار با سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، معاونین این اداره‌کل و روسای انجمن‌های حرفه‌ای گردشگری استان سمنان، با اشاره به اهمیت توجه به آثار و ابنیه تاریخی و فرهنگی گفت: بسیاری از کشورها تا چندی پیش توجه چندانی به موضوع میراث فرهنگی و گردشگری نداشتند لکن در سال‌های اخیر این موضوع را در اولین برنامه‌های خود قرار داده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به برنامه‌ریزی مقامات عربستان سعودی برای توسعه گردشگری در مسیر زوار بیت‌الله الحرام و سایر اماکن متبرکه افزود: امروز بسیاری از نقاط کمتر شناخته در شهرهای مکه و مدینه با رویکرد اقتصادی و گردشگری به زائران معرفی می‌شوند در حالیکه این امر تا پیش از این مرسوم نبود و حتی با عقاید آن‌ها تعارض داشت!

وی با بیان اینکه سعودی ها برخلاف برخی کشورهای شرق آسیا، زائران را به گردشگر تبدیل می‌کنند اظهار کرد: وقتی از حفظ میراث فرهنگی صحبت می‌کنیم باید توجه کنیم که «فرهنگ» شامل چه مجموعه ارزش‌ها و عواملی است که فرهنگ دینی و ملی جزو مهمترین مولفه‌های آن محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی تصریح کرد: متأسفانه شاهد آن هستیم که حفظ فرهنگ ملی و دینی جای خود را به ترویج فرهنگ غربی داده و بسیاری از ابزارهای مرتبط با این حوزه، در این جهت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رئیس‌ شورای فرهنگ عمومی استان سمنان، ساماندهی تورهای غیرمجاز را وظیفه متولیان امر گردشگری دانست و گفت: دشمن تلاش می‌کند جوانان ما را از مسیر فطری و الهی به سمت مسیرهای انحطاط و تباهی سوق دهد و در این راه از هیچ ابزاری فروگذار نمی‌کند.

وی با اشاره به آیه «قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانْظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ» گفت: قرآن کریم انسان را به سیر و سفر تشویق کرده تا از تاریخ عبرت بگیرند لذا امر گردشگری یک موضوع غیردینی نیست!

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تاکید بر ضرورت معرفی چهره‌های سرشناس ملی در جامعه گفت:‌ پیش‌بینی فضایی برای اقامه نماز در اماکن گردشگری، پاداش الهی خواهد داشت و از آنسو اگر سنت ناپسندی در این زمینه ایجاد شود مشمول عقوبت خواهد شد!

وی خواستار برنامه‌ریزی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای استفاده از فرصت‌های ویژه گردشگری در نقاط مختلف استان شد و افزود: از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه بخش گردشگری در استان سمنان استفاده شود.

در ابتدای این دیدار بهمن اخلاقی سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گزارشی از اقدامات صورت گرفته در این مجموعه ارائه داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha