چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
رسانه‌ها پیش‌قراولان جنگ فرهنگی هستند

حوزه/امام جمعه رومشکان رسانه‌ها را پیش‌قراولان جنگ فرهنگی دانست و بر نقش رسانه و فضای مجازی در توسعه فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد،حجت الاسلام علی نیا امام جمعه رومشکان عصر سه شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌های رومشکان و پلدختر رسانه‌ها را پیش‌قراولان جنگ فرهنگی دانست و بر نقش رسانه و فضای مجازی در توسعه فرهنگی تاکید کرد.

وی با اشاره ه اینکه رسانه ها باید رسالت خود را جهادی و اتقلابی انجام دهند افزود:بازگویی خدمات نظام در جامعه از رسالت های خبرنگاران است.

امام جمعه شهرستان پلدختر هم از عدم عملیاتی شدن برخی مصوبات شورا انتقاد و از غیبت و عدم حضور برخی از اعضا اظهار نارضایتی کرد و افزود: مصوبات این شورا که مهمترین نهاد فرهنگی و نقش کلیدی و حساسی در تحولات شهرستان دارد، لازم الاجرا است و باید از حالت شعاری و گزارش محوری خارج و خروجی آن باید اثرگذارتر، پویاتر، هدفمند و منسجم و کاربردی باشد.

حجت الاسلام حاجیوند از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان پلدختر انتقاد کرد و گفت: کمبود پزشک متخصص مهمترین چالش این بیمارستان است که از مسئولان می خواهم به وضعیت این مرکز درمانی رسیدگی و مشکل را برطرف کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha