جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰
تفکر شهید تهرانی‌مقدم، امروز در نبرد غزه زنده است

حوزه/ حجت‌الاسلام موسوی گفت: سالروز شهادت شهید تهرانی‌مقدم، فرصتی است برای بازخوانی هنر مدیریت و این مزیت راهبردی در تدابیر وی برای الگوسازی این سبک از مدیریت انقلابی و جهادی در نسل‌های آینده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان حجت‌الاسلام علی موسوی در خطبه‌های نماز جمعه قیدار گفت: حضور تاریخی ملت فهیم و وفادار ایران اسلامی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در لبیک به ندای ولیّ امر مسلمین بود.

وی افزود: برای خلق این حماسه میلیونی و بخاطر این موج‌آفرینی بصیرت و صبر از این ملت قهرمان در دل این جنگ شناختی دشمن و روزگار پرآشوب، باید سر به سجده سپاس الهی گذاشت.

امام جمعه قیدار ادامه داد: در ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار، طلاب و دانشجویان و دانش‌آموزان انقلابی در سرتاسر ایران دور هم جمع شدند و یک‌بار دیگر ثابت کردند برای نسل جدید انقلاب، شعار «مرگ بر آمریکا» نه تنها رنگ نباخته بلکه پرشورتر از گذشته باید فریاد کشیده شود.

وی اضافه کرد: ۲۰ آبان سالروز شهادت دلیر مرد الهی سردار سرلشکر پاسدار شهید حسن تهرانی‌مقدم، بنیان‌گذار اصلی صنایع موشکی جمهوری اسلامی ایران و بنیانگذار توپخانه و موشکی سپاه در دوران پر افتخار هشت سال دفاع مقدس و مسئول سازمان خودکفایی و تحقیقات صنعتی سپاه پاسداران است.

حجت‌الاسلام موسوی بیان کرد: این شهید گرانقدر تقریبا ۲۵ سال از عمر خود را در ایجاد و توسعه این بخش از توان دفاعی قرار داده بود و به عنوان پدر موشکی ایران لقب گرفت.

وی تصریح کرد: در حقیقت آنچه شهید تهرانی‌مقدم به ایران داد؛ فقط موشک‌های پیشرفته نبود، بلکه روحیه خودباوری بود و اینکه اگر دشمن به گمان خود همه راه‌ها را بسته است هم نباید تسلیم شد و با توکل بر خدا به مبارزه ادامه داد.

امام جمعه قیدار اظهار کرد: این خط فکری امروز در غزه مشهود است امروز حضور حاج حسن در خط مقدم نبرد غزه برای نابودی رژیم صهیونیستی کاملاً آشکار است؛ اما نه با موشک‌هایی که او ساخت و آن‌ها را از انحصار ابرقدرت‌ها خارج ساخت، بلکه نوع تفکرش و تسلیم ناپذیری‌اش.

وی بیان کرد: سالروز شهادت شهید تهرانی‌مقدم، فرصتی است برای بازخوانی هنر مدیریت و این مزیت راهبردی در تدابیر وی برای الگوسازی این سبک از مدیریت انقلابی و جهادی در نسل‌های آینده است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha