شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
میراث علمی و تقوایی حضرت آیت‌الله میلانی، نقشه راه حوزه‌های علمیه/ لزوم الگوبرداری حوزه‌های علمیه از اسوه‌هایی همچون حضرت آیت‌الله میلانی

حوزه/ نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در همایش بزرگداشت آیت‌الله العظمی میلانی گفت: حوزه‌های علمیه امروز، وارث میراث علمی و تقوایی مراجع بزرگی مانند آیت‌الله میلانی هستند و باید با الگوگیری از این اسوه‌ها، راه تعالی را ادامه دهند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت‌الاسلام و المسلمین مطهری‌اصل نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی امروز در همایش تبیین شخصیت حضرت آیت‌الله العظمی سیدمحمدهادی میلانی، با اشاره به جایگاه معنوی و نقش برجسته این مرجع بزرگ در احیای حوزه علمیه مشهد، بر ضرورت الگوگیری از علم، تقوا و لطافت روحی ایشان برای ارتقای حوزه‌های علمیه تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل به شخصیت کم‌نظیر آیت‌الله العظمی میلانی، ایشان را عالمی جامع، مهربان و دارای لطافت روحی مثال‌زدنی معرفی کرد و گفت: روح پاک و نورانی آن بزرگوار به مراتبی از عرفان و تقوا رسیده بود که آثار معنوی محیط را نیز درک می‌کرد.

وی در ادامه با بیان حکایتی از آیت‌الله العظمی حائری درباره سفر ایشان به مشهد و ماجرای امداد معنوی امام رضا علیه‌السلام، ارتباط خاص آیت‌الله میلانی با بارگاه رضوی را نشانه دیگری از مراتب معنوی آن مرجع بزرگ دانست و افزود: این بزرگان نه‌تنها ستون‌های حوزه‌های علمیه‌اند، بلکه الگوهای جاودانه‌ای برای بشریت محسوب می‌شوند؛ همانگونه که در روایت آمده است: علما در امت اسلامی برتر از انبیای بنی‌اسرائیل‌اند، و این جایگاه را باید در چنین شخصیت‌هایی جست‌وجو کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه حوزه‌های علمیه شیعه وارث چنین بزرگانی هستند، تصریح کرد: اگر راه علم و تقوا را با اخلاص ادامه دهیم، می‌توانیم به قله‌هایی از انسانیت برسیم که اساتید بزرگ حوزه بر آن قرار داشتند.

پیش نشست علمی کنگره ملی بزرگداشت آیت الله العظمی میلانی صبح امروز با حضور جمعی از علمای برجسته، اساتید حوزه و دانشگاه و مهمانانی از مشهد مقدس در تبریز برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha