جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰
رقابت ناعادلانه آمریکا با تحریم و تعرفه محکوم به شکست است/  آمریکا منشأ بی‌ثباتی جهان است و با اعمال تحریم شکست می‌خورد

حوزه / خطیب نماز جمعه ایجرود، آمریکا را منشأ بی‌ثباتی‌های امروز جهان عنوان کرد و گفت: این کشور توان رقابت منصفانه را ندارد و با استفاده از ابزار تحریم و تعرفه، شکست خواهد خورد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام محمد زرینه در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ایجرود، گفت: انسان به هنگام بیماری، مراقب جسم خود است و حتی به دستور پزشک و طبیب فاسق و بلکه کافر هم عمل می‌کند. حال اینکه خدای تعالی که طبیب واقعی اس.ت برای حفظ سلامتی و درمان امراض روحی، بهترین نسخه‌ها را تجویز نموده اما عمل نمی‌شود.

حجت‌الاسلام زرینه در ادامه با الهام از آیات و روایات اظهار داشت: نتیجه تمسخر حق در دنیا، تحقیر خویش در قیامت است و شدیدترین حسرت در آخرت برای آنهایی است که به علم خود عمل نکرده‌اند.

وی با اشاره به شکرگزاری نعمت‌های خداوند گفت: طبق احادیث، وقتی مقدمات نعمت‌های خدا به ما می‌رسد باید با شکرگزاری، بقیه را نیز به سوی خود جلب کنیم نه اینکه با کمی شکرگزاری و قدر ندانستن، آن را از خود برانیم. از خدای سبحان می‌خواهیم و دعا می‌کنیم با باران و برف رحمت خود، زمین را سیراب و سفیدپوش بگرداند ان‌شاءالله.

امام جمعه ایجرود با تبریک فرارسیدن ماه پُرفضیلت رجب، این ماه را آغاز بهار معنویت و فرصت بندگی خدا دانسته و افزود: سنگینی و تن‌پروری، تعلق به زمین، سیری‌ناپذیری و زیاده‌خواری، غفلت و نادانی و پیروی از هوای نفس، مواردی است که با تمرین بندگی و قرار گرفتن در فضای معنوی، اصلاح می‌پذیرد.

وی با اشاره به فرصت بندگی در سه روز اعتکاف تصریح کرد: ایام اعتکاف در ماه رجب‌المرجب، مومن را برای ورود به ماه‌های بعدی یعنی شعبان‌المعظم و مخصوصاً رمضان‌المبارک آماده‌تر می‌سازد.

امام جمعه ایجرود، بهترین دعاها را در شب لیله‌الرغائب، دعای سلامتی، عافیت و سرازیری رحمت الهی بر زمین معرفی کرده و یادآور شد: در نخستین شب جمعه ماه رجب، برای همه دعا کنیم و تعجیل در امر ظهور و فرج امام عصر(عج) را از خدا بخواهیم.

وی با تاکید بر نقش همگان در جنگ، به آرایش جنگی پرداخته و افزود: جنگ تماشاگر ندارد، هرکس در هر جایگاهی که هست باید نقشی فعال برای خود تعریف کند و آرایش مخصوص جنگی بگیرد.

حجت‌الاسلام زرینه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در دیدار با دست‌اندرکاران کنگره شهدای استان البرز گفت: انتقال هنرمندانه و عمیق ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان، شناسایی انگیزه‌های واقعی شهدا، زنده نگه‌داشتن انگیزه‌هایی مانند روحیه مسئولیت‌پذیری، احساس تکلیف دینی، شوق به لقاءالله، حس مقابله با دشمن، پیگیری‌های مستمر فعالیت‌های فرهنگی و اکتفا نکردن به برنامه‌ریزی اولیه، تولید محتوای مناسب و موثر، پرهیز از نگاه تشریفاتی به بزرگداشت‌ها و اعتماد به جوانان و استفاده از ظرفیت آنها، ازجمله بخش‌های بیانات رهبری فرزانه در این دیدار بود.

امام جمعه ایجرود با اشاره به فروپاشی نظم غربی و ظهور ائتلاف‌های نوین تاکید کرد: آمریکا، به‌عنوان منشا بی‌ثباتی‌های کنونی جهان، دیگر توان رقابت منصفانه را ندارد و از ابزارهایی چون تحریم‌های گسترده و تعرفه‌های سنگین استفاده می‌کند و این سیاستش هم شکست خواهد خورد.

دعوت به صرفه‌جویی در مصرف آب، برق و گاز، پرداختن به مسائل ملی، بین‌المللی و جبهه مقاومت و اشاره به روز تجلیل از شهید تندگویان، شب یلدا (چله) و ترویج فرهنگ میهمانی و پیوند با خویشان، سالروز میلاد امام محمدباقر(ع)، سالروز شهادت امام هادی (ع)، سالروز ولادت حضرت عیسی مسیح (ع) و روز بزرگداشت رودکی، از دیگر مطالب بیان شده توسط خطیب جمعه ایجرود بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha