چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
برگزاری نشست‌های مشترک حوزه و دانشگاه در طول سال مستمر باشد

حوزه/ حجت‌الاسلام محرابی، با اشاره به اینکه بدنبال برنامه‌ریزی برای ایجاد کرسی‌های آزاداندیشی مشترک در حوزه و دانشگاه هستیم، گفت: نشست‌های وحدت حوزه و دانشگاه باید در طول سال مستمر باشد.

حجت‌الاسلام محمد محرابی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، با اشاره به برگزاری نشست وحدت حوزه ودانشگاه، اظهار داشت: این نشست با هدف تعمیق ارتباط برگزار شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این جلسه در فضای حوزه علمیه، ایجاد تنوع در برنامه‌های وحدت و فراهم آوردن فرصتی برای اساتید دانشگاه بود تا فضای حوزوی را از نزدیک مشاهده کند و با تاریخچه حوزه‌ علمیه در کرمانشاه بیشتر آشنا شود.

حجت‌الاسلام محرابی یادآور شد: گفتگوهای صمیمانه‌ای درباره ارائه راهکارها و پیشنهادها صورت گرفت و مقرر شد این گونه نشست‌ها به مناسبت‌های خاص محدود نباشد و به صورت مستمر و سالانه تداوم یابد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کرمانشاه خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی خواهد شد تا با ایجاد کرسی‌های آزاداندیشی در خود حوزه، اساتید دانشگاه در این فضا حاضر شوند و به ارائه مطلب و تعامل علمی بپردازند تا این ارتباط و هم‌افزایی روز به روز تقویت شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha