چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۸
استمرار در دعا و ذکر، موجب افزایش برکت دنیا و آخرت می‌شود

حوزه/ حجت‌الاسلام عبادی با تشبیه انسان سالک به پرنده‌ای که دو بال مهم ذکر و دعا دارد، گفت: تداوم این دو رکن اساسی در زندگی روزمره، عامل اصلی افزایش خیر و برکت در هر دو جهان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بیرجند، حجت‌الاسلام سید محمدباقر عبادی امام جمعه موقت بیرجند در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت امام هادی(ع) که در مدرسه علمیه سفیران هدایت برگزار شد، با اشاره به اهمیت استمرار در ذکر و دعا، اظهار داشت: انسان سالک دو بال مهم دارد، یکی ذکر و دیگری دعا. اگر این دو در زندگی روزانه استمرار یابد، برکت دنیا و آخرت افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه ماه رجب سفره‌ای گسترده از رحمت الهی است، افزود: خداوند وعده داده هر کس در این ماه دعا کند، اجابت خواهد شد، نباید از مضامین دعای شریف صحیفه سجادیه غافل شد، چرا که یک دعا می‌تواند مسیر زندگی انسان را تغییر دهد.

حجت‌الاسلام عبادی با اشاره به اهمیت تعقیبات نماز، اظهار کرد: نمازهای یومیه برترین عبادات هستند و پس از آن، دعا و ذکرهای بعد از نماز جایگاه ویژه‌ای دارند. حتی هدایت انسان نیز باید به دست خداوند سپرده شود؛ چرا که بسیاری تنها با یک دعا مسیر زندگی‌شان تغییر کرده است.

وی با نقل داستانی از کتاب «روح مجرد» علامه تهرانی، به هدایت یک جوان بهایی اشاره کرد که پس از دعا و طلب هدایت از خداوند، مسیر زندگی‌اش دگرگون شد و به زیارت کربلا رسید.

حجت‌الاسلام عبادی این نمونه را شاهدی بر تأثیر دعا و اخلاص در هدایت الهی دانست.

امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به شرایط سخت زندگی امام هادی(ع)، خاطرنشان کرد: امام هادی(ع) در دوران فشار و محدودیت، تنها برای هدایت مردم تلاش می‌کرد و همین سبب شد به شهادت برسد، امروز نیز باید از خداوند بخواهیم به برکت این امام همام، ما را در مسیر حق و هدایت ثابت‌قدم بدارد.

انتهای خبر/۱۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha