سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
هدف دشمن از تمرکز بر حجاب، شکست اقتدار و استقلال ایران است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین حریزاوی با بیان اینکه استکبار، حجاب را بهانه‌ای برای جنگ گسترده‌تر علیه هویت، استقلال و اقتدار نظام اسلامی ایران قرار داده است، تصریح کرد: حجاب اجباری یا حجاب اختیاری، طرح دشمن و تمرکز صرف بر این مسئله، به معنای بازی در زمین طراحی‌شده مقابل و بازندگی در این نبرد کلان است.

حجت ‌الاسلام و المسلمین روح‌الله حریزاوی، قائم‌ مقام سازمان تبلیغات اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ساری، به مناسبت هفدهم دی ماه، سالگرد کشف حجاب، به تحلیل ابعاد مختلف مسئله حجاب و اهداف پشت پرده جریان‌های معاند پرداخت.

حجاب؛ بهانه‌ای خرد در جنگ بزرگ

وی در ابتدا با اشاره به عملیات روانی و تبلیغاتی دشمنان حول محور حجاب، اظهار داشت: موضوع حجاب، به عنوان مسأله‌ای خرد، بخشی از بهانه ‌جویی ‌های دشمن برای فشار همه‌ جانبه بر نظام اسلامی است.

وی با اشاره به به بیانات رهبر معظم انقلاب (مدّ ظلّه) افزود: به تعبیر حضرت آقا حفظه الله، دعوای اصلی دشمن با ملت ایران، بر سرِ با حجاب یا بی‌ حجاب بودن زنان نیست؛ نبرد واقعی، بر سرِ تضعیف استقلال، شکستن ایستادگی و جلوگیری از تقویت و اقتدار ایران اسلامی است.

هشدار نسبت به افتادن در دام دوگانه‌سازی

حجت ‌الاسلام و المسلمین حریزاوی با تأکید بر گسترده ‌تر بودن طرح دشمن، هشدار داد: دشمن در متن این جنگ ترکیبی و همه ‌جانبه، از مسئله حجاب نیز به عنوان یک سلاح استفاده می ‌کند. اما اگر ما در میان این نبرد گسترده، دید خود را تنها به بحث حجاب محدود کنیم و صرفاً درگیر این موضوع شویم، قطعاً باخته ‌ایم.

استاد حوزه، مکانیسم دشمن را اینگونه تشریح کرد: دشمن با تحمیل دو قطبی ‌های کاذبی مانند «حجاب اجباری یا حجاب اختیاری» به فضای جامعه، هر گزینه میانی یا متفاوتی را حذف و ذهن‌ها را در یک میدان مشخص محدود می ‌کند. وقتی ما در این دوگانه طراحی ‌شده حرکت کنیم، در حقیقت داریم جدول و پازل دشمن را تکمیل می‌کنیم و بازی او را پیش می‌بریم.

بررسی رفتار دوگانه جریان ضدحجاب

حجت‌ الاسلام و المسلمین حریزاوی به رفتارهای متناقض جریان معاند اشاره و تصریح کرد: همان کسانی که با شعار آزادی، در یک دادگاه، زن را زیر ضربات خود کشتند، همان کسانی که زنان با حجاب را از مجامع علمی خود طرد و تحقیر می‌ کنند و به آنان حمله می‌ ورزند، چگونه خود را مدافع حقوق زنان و انتخاب آنان معرفی می‌ کنند؟

کارکرد اجتماعی حجاب و نقد کشف حجاب اجباری غرب

وی در بخش دیگری از سخنان خود به کارکرد اجتماعی حجاب پرداخت و پرسید: این جریان کشف حجاب اجباری که در غرب و برخی کشورهای تحت نفوذشان ایجاد شد، چه میزان به موفقیت و عزت واقعی زنان کمک کرد؟ آیا زنِ بی‌حجاب لزوماً زن موفقی است؟ حجاب، صرفاً یک امر فردی نیست؛ بلکه یک امر اجتماعی با کارکردهای عمیق فرهنگی و هویتی است. وقتی حجاب کارکرد اجتماعی دارد، نمی ‌توان پذیرفت که در این عرصه، بی ‌قانونی حاکم شود.

نتیجه ‌گیری: تحمیل جدید به نام اختیار

حجت الاسلام و المسلمین روح الله حریزاوی گفت: نکته پارادوکس‌آمیز اینجاست که امروز، دشمن در حال تحمیل یک «حجاب غیراختیاری» جدید به جامعه جهانی است؛ یعنی می ‌خواهند «حجاب اختیاری» را به زور و با ابزارهای رسانه‌ ای، فشار سیاسی و تحریک به خشونت، بر ملت‌ هایی مانند ما تحمیل کنند. بنابراین، بحث اصلی، مقاومت در برابر این نقشه کلان برای تضعیف هویت و اقتدار ملی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha