چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
خلوت قهرمان‌ساز" دانش‌آموزی قم؛ اعتکافی با محوریت ایثار و شهادت

حوزه/ مراسم اعتکاف دانش‌آموزی با عنوان «خلوت قهرمان‌ساز» در مجموعه فرهنگی تربیتی شهید حاج عبدالرحمن مَشی (مسجد امام حسین علیه‌السلام) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مراسم اعتکاف دانش‌آموزی با عنوان «خلوت قهرمان‌ساز» در مجموعه فرهنگی تربیتی شهید حاج عبدالرحمن مَشی (مسجد امام حسین علیه‌السلام) برگزار شد و آینده‌سازان بسیج در این محفل معنوی گردهم آمدند.

این مراسم با حضور معنوی و روشنگرانه حجج الاسلام والمسلمین حسین دشتی، سیدحسن اکبری، حجت الله مَشی، محمدمهدی حمیدی پور و مجتبی وافی همراه بود.

روایتگری سردار حسین تناور و حاج حسین کاجی، مدیحه‌سرایی شاعر آیینی، سید حمیدرضابرقعی نیز حال و هوای مراسم را روحانی‌تر ساخت.

در بخش ویژه‌ای از این برنامه با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان، از مقام شامخ پدران شهدا و فرزندان شهیدان والامقام عواضه و کرباسی تجلیل به عمل آمد تا پیوند میان نسل جدید و فرهنگ ایثار و شهادت تقویت شود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha