دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
برگزاری ۸۰عنوان برنامه در جشن فجر امسال در کهگیلویه و بویراحمد

حوزه/ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۸۰ عنوان برنامه‌ فرهنگی و هنری توسط فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در جشن فجر ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجت‌الاسلام سید جواد خاضع در نشست ستاد بزرگداشت دهه فجر کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حوادث اخیر و تلاش دشمنان برای ایجاد آشوب در کشور گفت: دخالت‌های آمریکا چیزی جز ویرانی در کشورهایی مانند لیبی و سوریه در پی نداشت اما ملت بزرگ ایران با حضور حماسی و باشکوه در راهپیمایی ۲۲ دی ماه یک روز تاریخی و کم نظیری خلق کردند و به فرموده رهبر معظم انقلاب کمر فتنه را شکستند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به در پیش بودن یوم‌الله دهه فجر افزود: چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی فرصت مناسبی است تا دستاوردهای انقلاب اسلامی در سطح ملی و بین‌المللی تبیین شود.

وی با اشاره به اینکه نباید از بُعد استانی پیروزی انقلاب اسلامی غفلت شود، تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد هر چه دارد به برکت انقلاب اسلامی است لذا جشن‌های دهه فجر با هدف ایجاد شادی و نشاط در جامعه در جای جای این استان برنامه‌ریزی شود.

حجت الاسلام خاضع با اشاره به تقارن دهه فجر با اعیاد شعبانیه گفت: دهه فجر امسال فرصت ارزشمندی برای تقویت ارتباط مردم با انقلاب اسلامی و حضور مردم در صحنه‌های انقلاب است، لذا مسئولان کمیته ۲۹ گانه دهه فجر کمیته‌ها را به سطح شهرستان‌ها تعمیق دهند.

وی با بیان اینکه دستگاه‌ها برنامه‌های دهه فجر را هر چه سریعتر جمع بندی و ارائه دهند، ادامه داد: ۸۰ عنوان برنامه‌ فرهنگی و هنری توسط فرهنگ و ارشاد اسلامی در جشن فجر ۱۴۰۴ برگزار می شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه کوتاهی کردن در بیان خدمات چهار دهه انقلاب اسلامی پذیرفتنی نیست، گفت: از تجزیه کشور در زمان پهلوی که آخرین مورد آن جدا شدن بحرین بود به استقلال کشور در چهار دهه عمر انقلاب رسیدیم، به همین جهت خدمات نظام به بهترین نحو انجام و کوتاهی های گذشته جبران شود.

وی تصریح کرد: جشن‌های امسال مردمی و به صورت کلان در محلات و مساجد، دانشگاه ها برگزار شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha