سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۶
راه اندازی سامانه آموزش، حفظ و اعطای مدرک صحیفه سجادیه در کاشان

حوزه/ مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین(ع) کاشان از راه‌اندازی نخستین سامانه بین‌المللی جامع صحیفه سجادیه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام مجتبی حسن زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: سامانه بین‌المللی آموزش، حفظ و اعطای مدرک صحیفه سجادیه با قابلیت آموزش گام‌به‌گام مفاهیم و حفظ صحیفه سجادیه، مدرک معتبر بین‌المللی اعطا می‌کند.

به گفته وی هدف از راه‌اندازی سامانه بین‌المللی آموزش، حفظ و اعطای مدرک صحیفه سجادیه ترویج و تعمیق مفاهیم ادعیه و حفظ صحیفه سجادیه است.

وی افزود: این سامانه در چهارمین همایش ستاد گسترش فرهنگ دعا و همزمان با میلاد امام سجاد (ع) در حرم امامزاده صالح (ع) در تهران رونمایی شد.

مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین علیه السلام کاشان اظهار داشت: در این مراسم از یکی از حافظان کل صحیفه سجادیه تجلیل شد.

حجت‌الاسلام حسن زاده گفت: این سامانه توسط این مؤسسه طراحی و توسعه یافته و مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین (ع) کاشان با تربیت بیشترین تعداد حافظان صحیفه سجادیه در کشور، پیشگام در این عرصه است.

وی افزود: بسیاری از این حافظان، علاوه بر صحیفه سجادیه، حافظ کل قرآن کریم و نهج‌البلاغه نیز هستند که نشان‌دهنده جامعیت فعالیت‌های این مجموعه در ترویج معارف اهل بیت (ع) است.

مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمومنین علیه السلام کاشان یادآور شد: شهرستان شهر کاشان با تربیت بیشترین حافظان نهج‌البلاغه، به عنوان پایتخت نهج‌البلاغه شناخته می‌شود.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha