چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۰
بسیجیان «مالک اشترِ» ولی‌فقیه در عصر حاضر هستند

حکزه/ امام جمعه خارگ گفت: بسیجیان با صبر، اخلاص، تواضع و روحیه جهادی، «مالک اشترِ» ولی‌فقیه در عصر حاضر محسوب می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام محمود کارگر امام جمعه خارگ شامگاه سه شنبه در جلسه نهمین جشنواره مالک اشتر و آیین معرفی رده‌های موفق و برتر سپاه ثارالله جزیره خارگ در سال ۱۴۰۳، با تبریک ایام‌الله دهه فجر، این جشنواره را اقدامی ارزشمند در مسیر تعالی، خودارزیابی و ارتقای مستمر مجموعه بسیج و سپاه دانست.

وی با تأکید بر اینکه جشنواره مالک اشتر فرصتی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف و حرکت هدفمند به سوی اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت است، اظهار داشت: اگر سیره و رفتار اهل‌بیت علیهم‌السلام نبود، بسیاری از مفاهیم بنیادین همچون ایثار، فداکاری و ولایت‌مداری برای بشر معنا پیدا نمی‌کرد.

امام جمعه جزیره خارگ با اشاره به فداکاری تاریخی امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام در لیلةالمبیت، این اقدام را ترجمان واقعی مفهوم ایثار دانست و افزود: امروز همین روحیه ایثار را به‌وضوح در میان بسیجیان و رزمندگان انقلاب اسلامی، از آغاز انقلاب تاکنون، شاهد هستیم؛ بسیجیانی که با الهام از سیره علوی، جان خود را در میدان‌های خطر برای حفظ امنیت و آرمان‌های انقلاب اسلامی فدا کردند.

حجت‌الاسلام کارگر با اشاره به شخصیت والای مالک اشتر، گفت: امیرالمؤمنین علیه‌السلام تنها خود الگو نبودند، بلکه با تربیت انسان‌هایی همچون مالک اشتر، این سیره را تکثیر کردند و امروز بسیج، ادامه‌دهنده همان مسیر تربیتی است؛ بسیجیانی که با صبر، اخلاص، تواضع و روحیه جهادی، «مالک اشترِ» ولی‌فقیه در عصر حاضر محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نمونه عینی مالک اشتر زمان ماست، تصریح کرد: این شخصیت‌های بزرگ از دل بسیج برخاستند و با عبور از تعلقات شخصی، خانواده و آسایش، برای تحقق اهداف والاتر الهی قدم در میدان‌های سخت و خطرناک گذاشتند.

امام جمعه جزیره خارگ با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره گستره وسیع بسیج، خاطرنشان کرد: امروز دایره بسیج محدود به یک جغرافیا یا یک لباس نیست، بلکه تمام جریان مقاومت در منطقه و جهان اسلام، از لبنان و غزه تا عراق، یمن و دیگر کشورها، مصداق روحیه و تفکر بسیجی هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، انقلاب اسلامی را پدیده‌ای غیرقابل پیش‌بینی برای دشمنان دانست و افزود: انقلاب اسلامی، محصول یک تحول عمیق درونی و تربیت انسان انقلابی است؛ مسیری که امام خمینی(ره) با مبارزه با نفس، خودسازی فردی و سپس حرکت اجتماعی آغاز کرد و امروز در قالب گام دوم انقلاب و جامعه‌پردازی اسلامی تداوم یافته است.

حجت‌الاسلام کارگر با تأکید بر اینکه رمز ماندگاری و پیروزی بسیج در میدان‌های مختلف، مبارزه با نفس و روحیه جهادی است، گفت: هر جا که کم‌کاری و خلأ وجود دارد، این بسیج است که با اخلاص وارد میدان می‌شود و ضعف‌ها را جبران می‌کند؛ چه در عرصه امنیتی، چه اجتماعی، اقتصادی و خدمت‌رسانی به محرومان.

وی در پایان با قدردانی از تلاش‌های رده‌های موفق سپاه ثارالله جزیره خارگ، بر لزوم افتخار به ظرفیت‌های درخشان بسیج تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود: با دعای حضرت ولی‌عصر(عج)، همه ما تا آخرین نفس در مسیر آرمان‌های بسیج و انقلاب اسلامی ثابت‌قدم بمانیم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha