چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴
روایت حجت‌الاسلام نبویان از پشت پرده مذاکره با آمریکا

حوزه/ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که مردم پشتوانه نظام در مذاکرات هستند، گفت: این انقلاب همواره با پشتوانه مردمی در برابر دشمنان ایستادگی کرده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمود نبویان در گفتگو با خبرنگار خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهار داشت: نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم این که پشتوانه این انقلاب مردم هستند.

وی ادامه داد: دشمنان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و بعد از آن در اغتشاشات اخیر شکست خوردند و حالا در سودای حمله نظامی هستند، حال این که ملت ایران با پشتوانه قوی امروز این پیام را دادند که این جنگ، جنگ منطقه‌ای خواهد بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: جنگ منطقه‌ای این است که تمام منافع نظامی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی آمریکا را خواهیم زد، برای همین‌الان از ما التماس مذاکره کردند، اما باز هم ما شرط گذاشتیم؛ گفتن موشکی، گفتیم اصلاً امکان ندارد، قبول کردند؛ گفتند مکان مذاکره ترکیه، ما گفتیم عمان و قبول کردند.

وی افزود: شرط‌کردند که ۷ وزیر امور خارجه کشورهای منطقه حضور داشته باشند قبول نکردیم و باز هم کوتاه آمدند.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: خواستار حضور فرمانده سنتکام در مذاکرات شدند که باز هم قبول نکردیم، در واقع همه شرایط ما را فعلاً پذیرفته اند، چون در موضع ضعف قرار دارند.

وی در خصوص علت مذاکره کشورمان با آمریکا نیز گفت: ما چرا مذاکره را پذیرفتیم؟ برای اینکه اجماع منطقه‌ای ایجاد بشود، برای این که ملت ایران اهل مذاکره است، اما در مقابل اگر کسی وارد جنگ با جمهوری اسلامی ایران بشود مشت محکمی خواهد خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبویان تأکید کرد: ان‌شاءالله به همان صورت که آمریکا در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شکست خورد و در اغتشاشات از مردم سیلی خورد در این عرصه نیز از پای درخواهد آمد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha