چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
بهره‌برداری از طرح‌های مهم زیست‌محیطی، درمانی و عمرانی در مازندران

حوزه/ مازندران به عنوان بیستمین مقصد سفرهای استانی کابینه چهاردهم، طی روزهای آینده میزبان رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت خواهد بود. این سفر دو روزه با برنامه‌ای فشرده همراه است و قرار است همزمان با حضور رئیس‌جمهور، چندین طرح مهم در حوزه‌های مختلف به بهره‌برداری برسد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری ، مازندران به عنوان بیستمین مقصد سفرهای استانی کابینه چهاردهم، امروز و فردا ، میزبان رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت خواهد بود. این سفر دو روزه با برنامه‌ای فشرده همراه است و قرار است همزمان با حضور رئیس‌جمهور، چندین طرح مهم در حوزه‌های مختلف به بهره‌برداری برسد.

در حوزه محیط زیست، بهره‌برداری از نیروگاه زباله‌سوز مرکز استان با حضور مسعود پزشکیان از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر اعلام شده است. این نیروگاه که نخستین فاز آن با ظرفیت امحای روزانه ۴۵۰ تن زباله راه‌اندازی می‌شود، علاوه بر کاهش حجم پسماند، امکان تولید حدود ۵ تا ۶ مگاوات برق را نیز فراهم می‌کند. با آغاز به کار این طرح، یکی از مطالبات دیرینه استان در حوزه مدیریت پسماند و مسائل زیست‌محیطی وارد مرحله جدیدی خواهد شد.

همچنین کارخانه کمپوست بهشهر به عنوان یکی دیگر از طرح‌های زیست‌محیطی، همزمان با سفر دولت به بهره‌برداری می‌رسد. این مجموعه با تجهیزات به‌روز، قابلیت ساماندهی پسماند پنج شهر شرق مازندران شامل بهشهر، نکا، گلوگاه و خلیل‌شهر را دارد.

در بخش بهداشت و درمان نیز ۲۱ طرح با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد. این طرح‌ها شامل مراکز جامع سلامت شهری، پایگاه‌های اورژانس، پایگاه هوایی امداد، و واحدهای سی‌تی‌اسکن است. از جمله مهم‌ترین این پروژه‌ها، بهره‌برداری از دستگاه PET Scan در بیمارستان امام خمینی ساری است که در تشخیص بیماری‌های مغز و اعصاب، قلب و عروق و برخی بیماری‌های خاص کاربرد دارد. با راه‌اندازی این دستگاه، مازندران در میان استان‌های شمالی کشور به یکی از مراکز برخوردار از این فناوری پیشرفته تشخیصی تبدیل می‌شود.

در حوزه عمرانی نیز بهره‌برداری از یکی از پل‌های بزرگ زیرقوسی کشور در شرق مازندران در برنامه سفر قرار دارد؛ پلی که به طور کامل توسط متخصصان داخلی ساخته شده و بخش‌هایی از آن در ماشین‌سازی اراک تولید و سپس در محل نصب شده است. این طرح با هدف تأمین نزدیک به ۷۰ میلیون مترمکعب آب کشاورزی برای مناطق شرق استان اجرا شده است.

در بخش آب و فاضلاب نیز دو مرکز تصفیه فاضلاب در شهرهای نوشهر و چالوس به بهره‌برداری می‌رسد که از مطالبات مهم زیست‌محیطی غرب استان به شمار می‌رود. همچنین دو مجتمع آبرسانی در خزرآباد ساری و چشمه بابل افتتاح خواهد شد که جمعیت قابل توجهی از شهروندان شهری و روستایی از مزایای آن بهره‌مند می‌شوند.

بهره‌برداری از برخی طرح‌های شرکت برق منطقه‌ای مازندران و پروژه‌هایی در منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد نیز در فهرست برنامه‌های این سفر قرار دارد.

علاوه بر افتتاح پروژه‌ها، نشست‌های مختلفی نیز با حضور رئیس‌جمهور برگزار خواهد شد؛ از جمله دیدار با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی، نشست با نخبگان و فرهیختگان استان، جلسه با محوریت طرح تعالی آموزشی و در نهایت جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان.

سفر استانی دولت به مازندران در حالی انجام می‌شود که این استان، علاوه بر جمعیت بومی، سالانه میزبان میلیون‌ها مسافر و گردشگر است و توسعه زیرساخت‌های آن همواره به عنوان یکی از مطالبات اصلی مردم و مسئولان مطرح بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha