به گزارش خبرگزاری حوزه از سنندج، حجتالاسلام محمد کاروند، از ثبت دومین وقف جدید سال ۱۴۰۵ در این استان خبر داد. واقفان خیراندیش، محمد رحیم قاسمی و عمر احمدپور، یک قطعه زمین به مساحت ۴۰۰ متر مربع را در روستای تموته از توابع شهرستان سقز با نیت احداث مسجد وقف کردند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان با اشاره به ثبت این وقف در روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۵ افزود: ثبت این وقف در شرایط جنگ تحمیلی، نشاندهنده پویایی، همدلی و عزم راسخ مردم کردستان برای حرکت در مسیر توسعه و انسجام اجتماعی است.
حجتالاسلام کاروند ادامه داد: در همین ایام نیز دو خواهر اهل مریوان، یک باب مغازه تجاری را با نیت کمک به ایتام و مساجد وقف کردهاند.
وی در پایان با تقدیر از واقفان و خیرین استان تصریح کرد: حضور واقفان در عرصههای مختلف، نقش مهمی در تقویت اقتصاد مقاومتی و توسعه فعالیتهای عامالمنفعه دارد.











نظر شما