یکشنبه ۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۷:۰۰
برگزاری دوره تربیت مربی قرآن ویژه اساتید قرآنی مدارس علمیه سیستان و بلوچستان

حوزه/ معاون تهذیب حوزه علمیه سیستان و بلوچستان از برگزاری دوره تربیت مربی قرآن کریم ویژه اساتید قرآنی مدارس علمیه استان در شهر مقدس قم خبر داد.

حجت‌الاسلام عباسعلی نورا، معاون تهذیب حوزه علمیه سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در زاهدان، از برگزاری دوره تربیت مربی قرآن کریم ویژه اساتید قرآنی مدارس علمیه سیستان و بلوچستان خبر داد.

وی با بیان اینکه ارتقای سطح علمی و مهارتی اساتید قرآنی از اولویت‌های معاونت تهذیب حوزه علمیه سیستان و بلوچستان است، اظهار داشت: در راستای تحقق این هدف، دوره تخصصی تربیت مربی قرآن کریم با حضور اساتید قرآنی مدارس علمیه استان به مدت یک هفته از عصر امروز در شهر مقدس قم افتتاح شد.

معاون تهذیب حوزه علمیه سیستان و بلوچستان افزود: این دوره با بهره‌گیری از اساتید برجسته و صاحب‌نظر حوزه آموزش قرآن کریم برگزار می شود و شرکت‌کنندگان در آن با جدیدترین روش‌های تدریس، شیوه‌های نوین آموزش قرآن، مهارت‌های انتقال مفاهیم قرآنی، اصول کلاس‌داری، روش‌های ایجاد انگیزه در قرآن‌آموزان و تکنیک‌های تربیت مربی آشنا خواهند شد.

حجت‌الاسلام نورا با اشاره به اهداف این دوره، تصریح کرد: مهم‌ترین هدف از برگزاری این برنامه، توانمندسازی اساتید قرآنی، به‌روزرسانی دانش آموزشی آنان، ارتقای کیفیت تدریس و ایجاد وحدت رویه در شیوه‌های آموزش قرآن کریم در مدارس علمیه استان است تا اساتید بتوانند با بهره‌گیری از روش‌های علمی و آموزشی روز، نقش مؤثرتری در تربیت طلاب قرآنی ایفا کنند.

وی ادامه داد: امروز توجه به آموزش مهارت‌محور در کنار آموزش‌های سنتی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و برگزاری چنین دوره‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز تربیت مربیان توانمند، خلاق و اثرگذار در عرصه فعالیت‌های قرآنی باشد.

معاون تهذیب حوزه علمیه سیستان و بلوچستان بیان کرد: شرکت‌کنندگان پس از پایان این دوره، آموخته‌های خود را در مدارس علمیه استان به کار گیرند و با انتقال تجربیات و روش‌های نوین آموزشی، گام مؤثری در ارتقای سطح آموزش قرآن کریم و تعمیق فرهنگ قرآنی در میان طلاب بردارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha