چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۹
خدمت‌رسانی تبلیغی مبلغان در مواکب اربعین با رویکرد تقویت وحدت و تبیین معارف انجام می‌شود

حوزه/ مسئول گروه جهادی شهید حججی، خدمت‌رسانی تبلیغی به زائران، تبیین معارف دینی و تقویت وحدت میان ملت‌های ایران و عراق را از مهم‌ترین مأموریت‌های مبلغان در اربعین حسینی دانست و بیان داشت: برنامه‌های فرهنگی، قرآنی، رسانه‌ای و خدمات ارتباطی در موکب شهید حججی برای خدمت به زائران اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدجمال موسوی، مسئول گروه جهادی شهید حججی و از مبلغان اعزامی به کشور عراق، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، با تشریح مأموریت‌های تبلیغی این گروه در ایام اربعین حسینی، اظهار کرد: مأموریت اصلی ما خدمت‌رسانی به زائران حضرت سیدالشهدا(علیه‌السلام) در قالب برنامه‌های مختلف از جمله اقامه نماز، برپایی نماز جماعت، پاسخگویی به سؤالات شرعی و اعتقادی و سایر فعالیت‌های تبلیغی است که در راستای رسالت همه مبلغان انجام می‌شود.

وی با اشاره به حضور گسترده مواکب در مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا افزود: بسیاری از این مواکب امام جماعت و مُبلّغ مستقر ندارند؛ ازاین‌رو، مبلغان اعزامی همانند سال‌های گذشته در مواکب مختلف حضور یافته و به زائران و موکب‌داران خدمت‌رسانی خواهند کرد.

حجت‌الاسلام موسوی ارتباط‌گیری با موکب‌داران عراقی و ایرانی را بخشی از مأموریت تبلیغی مبلغان دانست و تصریح کرد: ایجاد ارتباط مؤثر با این عزیزان، خود نوعی تبلیغ است و زمینه استمرار تعامل و همکاری در سال‌های آینده را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط امسال و شهادت رهبر شهید و نیز تداوم جنگ ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی، ضروری است مبلغان، به‌ویژه در عرصه تبلیغ بین‌المللی و برون‌مرزی، حضوری فعال، آگاهانه و اثرگذار داشته باشند تا بتوانند راه شهدا را به بهترین شکل ادامه دهند.

برنامه‌های فرهنگی و خدمات ارتباطی در موکب شهید حججی

مسئول گروه جهادی شهید حججی درباره برنامه‌های فرهنگی این موکب برای ارتباط مؤثر با زائران گفت: هر سال برنامه‌های ویژه‌ای اجرا کرده‌ایم و امسال نیز با توجه به شهادت رهبر شهید، طرح «تلاوت نور» و تلاوت روزانه کلام‌الله مجید با اهدای ثواب آن به روح شهدا، به‌ویژه امام شهیدمان، در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: این برنامه سال گذشته با استقبال گسترده زائران همراه شد، به‌گونه‌ای که روزانه حدود ۱۰ تا ۱۵ ختم قرآن در موکب انجام می‌شد و گاهی به دلیل استقبال فراوان، فضای موکب به‌شدت شلوغ می‌شد.

حجت‌الاسلام موسوی ادامه داد: در کنار این برنامه، فعالیت‌های رسانه‌ای نیز با استفاده از سیستم صوتی اجرا می‌شد و از زائران دعوت می‌کردیم هر کس توانایی مداحی، شعرخوانی یا اجرای برنامه فرهنگی دارد، پشت تریبون حاضر شود. همین مشارکت مردمی، جلوه‌ای متفاوت به موکب بخشیده بود و امسال نیز برنامه‌های ویژه‌ای در همین راستا خواهیم داشت.

وی از ارائه خدمات ارتباطی به زائران به‌عنوان یکی دیگر از برنامه‌های امسال یاد کرد و گفت: در نظر داریم اینترنت نامحدود برای موکب تهیه کنیم تا زائرانی که برای تماس با خانواده یا ارسال پیام با مشکل مواجه هستند، بتوانند از این امکان استفاده کنند. همچنین سیم‌کارت ایرانی موکب نیز شارژ خواهد شد تا افرادی که همراهان خود را گم کرده‌اند، بتوانند از طریق تماس تلفنی با آنان ارتباط برقرار کنند.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به نقش حضور مبلغان ایرانی در مواکب عراقی در تقویت وحدت و همدلی میان زائران اظهار کرد: همان‌گونه که حضرت سیدالشهدا(علیه‌السلام) دل‌های مسلمانان را به یکدیگر نزدیک کرده‌اند، اربعین نیز زمینه همدلی ملت‌ها را فراهم می‌کند. امسال نیز با توجه به شهادت حضرت آقا و شرایط کشور، این همدلی بیش از گذشته نمود خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع رهبر شهید نشان داد خون شهدا در ایجاد انسجام و همبستگی ملت‌ها اثرگذار است و بی‌تردید این روحیه در اربعین امسال نیز به تقویت همکاری میان مبلغان ایرانی، موکب‌داران عراقی و زائران خواهد انجامید.

مسئول گروه جهادی شهید حججی تصریح کرد: مردم عراق ارادت ویژه‌ای به ملت ایران دارند و معتقدند امنیت و عزت منطقه با اقتدار ایران گره خورده است؛ از همین رو، امروز بیش از گذشته بر برادری و وحدت میان ملت ایران و عراق تأکید می‌کنند و این پیوند، به برکت خون شهدا، استحکام بیشتری یافته است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha