سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۴:۱۹
جزئیات و محورهای همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای

حوزه/ دبیر کمیته علمی همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای جزئیات و محورهای این همایش را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین جوان آراسته دبیر کمیته علمی همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای با تشریح اقدامات انجام‌شده برای برگزاری این همایش اظهار داشت: نخستین گام در همایش تعیین اعضای کمیته علمی همایش بود که حدود یک ماه پیش انجام شد و در جلسه‌ای که دو تا سه هفته پیش با حضور دکتر کدخدایی رئیس همایش برگزار شد، ترکیب اعضای کمیته علمی نهایی و احکام آنان صادر شد.

وی افزود: اعضای کمیته علمی متناسب با پنج محور اصلی همایش، در پنج کمیته فرعی تقسیم خواهند شد. همچنین تعیین و تصویب محورها و عناوین موضوعات همایش از دیگر اقدامات انجام‌شده بود. بر این اساس، همایش دارای پنج محور اصلی و حدود ۲۰ عنوان موضوع برای انتخاب و نگارش مقاله از سوی استادان و پژوهشگران خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین جوان آراسته ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای سیاست‌گذاری همایش، علاوه بر فراخوان عمومی، مقرر شد از ۱۵ نفر از استادان منتخب نیز به‌عنوان نویسندگان مقاله دعوت شود تا سطح علمی همایش متناسب با شأن و جایگاه رهبر شهید باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این زمینه با استادان منتخب گفت‌وگو شده و تا امروز حدود ۱۵ نفر برای نگارش مقاله اعلام آمادگی قطعی کردند.

دبیر کمیته علمی همایش ملی قانون و قانونگذاری درباره نحوه دریافت مقالات نیز یادآور شد: با توجه به تجربه برگزاری همایش‌های گذشته، مقرر شد مرحله دریافت چکیده مقالات حذف شود و مقالات به‌صورت کامل دریافت شوند چراکه دریافت اولیه چکیده و سپس اصل مقاله، هم توقعاتی برای نویسندگان ایجاد می‌کرد و هم موجب کندی روند اجرایی همایش می‌شد.

وی افزود: مقالاتی که از نظر علمی در سطح مناسب قرار داشته باشند و در فرآیند ارزیابی و داوری پذیرفته شوند، در دو نشریه علمی ـ پژوهشی «دانش حقوق عمومی شورای نگهبان» و «فقه حکومتی» بدون ارزیابی مجدد پذیرفته و منتشر خواهند شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جوان آراسته از فراهم شدن یک ابزار هوش مصنوعی ویژه برای نویسندگان مقالات سفارشی خبر داد و گفت: در رایزنی با دکتر بهرامی مسئول مرکز کامپیوتری علوم اسلامی، زمینه استفاده از یک نرم‌افزار هوش مصنوعی که بر مبنای مجموعه فرمایشات و مکتوبات مقام معظم رهبری در حوزه‌های مختلف طراحی شده است، فراهم شده و این ابزار به‌صورت ویژه در اختیار نویسندگان مقالات سفارشی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha