یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۱
مسجد باید محور فعالیت‌های دینی و فرهنگی محله باشد

حوزه/ حجت‌الاسلام زمانی‌موسوی، با تأکید بر نقش محوری مساجد در تقویت فعالیت‌های دینی و فرهنگی، گفت: مسجد باید به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی محله تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، جلسه شورای تبلیغ شهرستان تویسرکان امروز به ریاست حجت‌الاسلام سید روح‌الله زمانی‌موسوی امام جمعه تویسرکان با حضور اعضای شورا در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.

در این نشست، راهکارهای تقویت فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی، گسترش معارف اسلامی و فرهنگ اهل‌بیت(ع)، تقویت جایگاه مساجد و افزایش حضور روحانیون و مبلغان در متن جامعه مورد بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام زمانی‌موسوی در این نشست با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین و نقش روحانیون و مبلغان در هدایت فکری جامعه، اظهار داشت: امروز عرصه تبلیغ دین یکی از مهم‌ترین میدان‌های دفاع از ایمان، هویت دینی و ارزش‌های انقلاب اسلامی است و مبلغان باید با حضور مؤثر و مستمر در میان مردم، به نیازهای اعتقادی و فرهنگی جامعه پاسخ دهند.

وی با اشاره به ضرورت توجه ویژه به نسل جوان، افزود: پاسخگویی هوشمندانه به پرسش‌ها و شبهات، بصیرت‌افزایی و امیدآفرینی باید از اولویت‌های فعالیت‌های تبلیغی باشد و روحانیون و مُبلغان لازم است با بهره‌گیری از منطق، اخلاق، ایمان و روشنگری، ارتباط مؤثری با جوانان برقرار کنند.

امام جمعه تویسرکان، با تأکید بر نقش مساجد در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، تصریح کرد: مسجد باید محور فعالیت‌های دینی و فرهنگی محله باشد و حضور روحانیون و مبلغان در متن جامعه می‌تواند زمینه ارتباط نزدیک‌تر با مردم و شناخت دقیق‌تر مسائل و نیازهای آنان را فراهم کند.

وی تأکید کرد: در شرایطی که جامعه با هجمه‌های مختلف فرهنگی و اعتقادی مواجه است، تقویت جبهه تبلیغ و برنامه‌ریزی منسجم برای فعالیت‌های فرهنگی، ضرورتی جدی است و باید از ظرفیت همه روحانیون، مبلغان، مساجد و مجموعه‌های فرهنگی شهرستان در این مسیر استفاده شود.

در ادامه این جلسه، اعضای شورای تبلیغ شهرستان تویسرکان نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود درباره ارتقای فعالیت‌های تبلیغی، تقویت برنامه‌های فرهنگی مساجد، حضور مؤثرتر مبلغان در میان مردم و پاسخگویی به نیازهای فکری و اعتقادی جامعه پرداختند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha