سمیه عزیزی، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در خرم آباد، با اشاره به اینکه دوره تربیت مربی تجوید و ممتحن قرآن کریم ویژه خواهران طلبه مدارس علمیه استان لرستان تا پایان شهریورماه در خرم آباد برگزار می شود، اظهار داشت: این دوره با هدف تربیت مربیان تجوید و داوران ممتحن به مدت ۶ روز با حضور شرکت کنندگان خواهر طلبه مدارس علمیه لرستان برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با اصول تخصصی تجوید و ممتحن آشنا می شوند، افزود: این دوره زیرنظر اساتید مجرب قرآنی برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران لرستان در پایان گفت: دوره های تربیت مربی قرآن کریم ویژه خواهران طلبه مدارس علمیه لرستان به صورت دوره ای در طول سال با هدف ترییت مربی قرآن کریم و ارتقاء دانش قرآنی طلاب برگزار می شود.











نظر شما