دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۳
مسئولیت مدیران در شرایط جنگی و بحرانی ده‌برابر شرایط عادی است

حوزه/ آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان اینکه در شرایط جنگی و بحرانی، مسئولیت همه مدیران ده‌برابر شرایط عادی است، اظهار کرد: مسئولان موضوع مرزها را باید با جدیت دنبال کنند و با هرگونه کم‌کاری و قصور در گمرکات و مبادی مرزی برخورد قاطع شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، امروز در درس خارج خود با گرامی‌داشت یاد آزادگان و روایت خاطره مقاومت خلبان لشکری در اسارت، به موضوع مدیریت مرزهای کشور در شرایط کنونی پرداخت.

وی با اشاره به محدودیت‌های ایجادشده در تنگه هرمز، تصریح کرد: ایران دارای ۸۵۰۰ کیلومتر مرز است که حدود ۲۰۰۰ کیلومتر آن مربوط به آب‌های خلیج فارس و دریای عمان می‌شود. مرزهای شرقی با پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، ترکیه، عراق و همچنین مرزهای دریایی، همگی می‌توانند ظرفیت‌های بی‌نظیری برای جابه‌جایی کالا فراهم کنند که متأسفانه از این ظرفیت‌ها به‌خوبی استفاده نمی‌شود.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با تأکید ویژه بر فعال‌سازی مرز شلمچه و راه‌آهن شلمچه-بصره، گفت: بیش از ۲۰ سال است که بر این موضوع تأکید دارم و بارها به وزیر، رئیس‌جمهور و نمایندگان مجلس گفته‌ام که شلمچه یکی از مهم‌ترین گلوگاه‌های تجاری ماست، اما هنوز اقدام جدی در این زمینه صورت نگرفته است.

وی همچنین به مرز ریمدان در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: از سال گذشته موضوع تجهیز این مرز به امکانات بین‌المللی و ایجاد زیرساخت‌هایی نظیر نمازخانه، سرویس‌های بهداشتی، غسالخانه، استراحتگاه و تجهیزات سرویس کامیون‌ها را به مسئولان مربوطه گوشزد کرده‌ام، اما متأسفانه پیشرفت مطلوبی حاصل نشده است.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با انتقاد شدید از توقف طولانی مدت کامیون‌های حامل کالاهای اساسی در گمرکات، خاطرنشان کرد: در حال حاضر محموله‌های برنج، روغن و دارو در گرما معطل می‌مانند و مواد غذایی فاسد می‌شوند. این اموال، خون مردم است و سهل‌انگاری در این زمینه بزرگ‌ترین گناه غیرقابل‌گذشت محسوب می‌شود.

وی با یادآوری اینکه در شرایط جنگی و بحرانی، مسئولیت همه مدیران ده برابر شرایط عادی است، خطاب به معاون اول رئیس‌جمهور گفت: از آقای عارف می‌خواهم موضوع مرزها را با جدیت دنبال کنند و از وزارت راه و شهرسازی و خانم صادق نیز انتظار می‌رود مرز ریمدان را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در پایان با تأکید بر برخورد قاطع با هرگونه کم‌کاری و قصور در گمرکات و مبادی مرزی، از دستگاه‌های قضایی، بازرسی، اطلاعاتی و امنیتی خواست تا با متخلفان بدون هیچگونه تعارفی برخورد قانونی داشته باشند و گفت: در اداره کشور نباید با احدی رودربایستی داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha