به گزارش خبرگزاری حوزه از گرگان، آخوند محمدامین صفری امام جمعه اهل سنت کلاله، شب گذشته در جشن میلاد باسعادت رسول اکرم(ص) و گرامیداشت هفته وحدت که در مسجد جامع و مدرسه علمیه عرفانی آققلا برگزار شد، ضمن تبریک این ایام خجسته، بر ضرورت تمسک به سیره پیامبر اسلام(ص) تأکید کرد.
وی با قدردانی از بصیرت و حضور مستمر مردم در صحنههای انقلاب اسلامی، اظهار داشت: مردم ایران اسلامی همواره در شرایط گوناگون، چه در سختیها و چه در ایام آسایش، پای آرمانها و ارزشهای دینی و انقلابی خود ایستادهاند. این حضور آگاهانه، سرمایهای عظیم است و مسئولان باید قدردان این همراهی ارزشمند بوده و خدمت بیمنت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.
امام جمعه اهل سنت کلاله در ادامه به جایگاه حیاتی وحدت در جامعه اسلامی اشاره کرد و افزود: علما، اهل قلم و صاحبان اندیشه، وظیفهای سنگین برای تبیین ضرورت اتحاد میان مسلمانان بر عهده دارند؛ چرا که بخش بزرگی از مشکلات امروز جهان اسلام، ریشه در تفرقه و نبود انسجام میان جوامع اسلامی دارد.
آخوند صفری با اشاره به جنایات اخیر در غزه تصریح کرد: اگر امت اسلامی از همدلی و یکپارچگی حقیقی برخوردار بود، دشمنان اسلام هرگز جرئت نمیکردند بهراحتی دست به جنایت و توطئه در نقاط مختلف جهان اسلام بزنند.
وی مسیر نجات امت اسلامی را بازگشت به سیره پیامبر اعظم(ص) دانست و افزود: شناخت ابعاد اخلاقی، رحمانی، عدالتمحور و وحدتطلب نبی مکرم اسلام(ص) و قرار دادن آن به عنوان سبک زندگی، تنها راه برونرفت از بحرانهای کنونی است.
امام جمعه اهل سنت کلاله در پایان با هشدار نسبت به ترفندهای دشمنان برای ایجاد شکاف در جامعه اسلامی، خاطرنشان کرد: دشمن با ابزارهای جنگ نرم و فضای مجازی، تمرکز ویژهای بر ذهن و اندیشه جوانان ما دارد؛ بنابراین هوشیاری، آگاهیبخشی مستمر و تقویت روحیه برادری اسلامی در جامعه، ضرورتی است که نباید از آن غفلت کرد.
انتهای پیام/










نظر شما