چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۴
رفع مشکلات مردم اولویت اصلی مسئولان باشد

حوزه / حجت الاسلام رضوانی با بیان اینکه خدمات رسانی به مردم و رفع مشکلات آنها از اولویت‌های اصلی مسئولان باید باشد، گفت: حرکت در مسیر ولایت و انقلاب اسلامی و حفاظت از آن وظیفه تک تک ما است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از قزوین، حجت الاسلام اسدالله رضوانی امروز در دیدار با مدیران اجرایی ادارات شهرستان بویین زهرا با تبریک هفته دولت گفت: هفته دولت فرصتی مناسب برای سرمشق قراردادن شهیدان رجایی و باهنر از سوی دولتمردان است.

حجت الاسلام رضوانی خاطرنشان کرد: خدمت صادقانه و مدیریت جهادی در کنار روحیه انقلابی لازمه خدمت رسانی به مردم و رفع مشکلات جامعه است.

وی با بیان اینکه مسؤولیت‌ها، امانت و توفیق الهی و فرصتی برای خدمت به مردم است، خاطرنشان کرد: مسئولان باید در زمان مسئولیت خود برای خدمت به مردم و بازکردن گره ای از مشکلات آنها تلاش کنند.

حجت الاسلام رضوانی ابراز کرد: باید تلاش شود تا به مردم خوب و نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کنیم، زیرا در این جایگاهی که قرار گرفته‌ایم دیر یا زود باید حساب پس دهیم.

امام جمعه بویین زهرا تصریح کرد: خداوند متعال این فرصت را به ما داده تا به مردم خدمت کنیم؛ در برخی از روایات آمده است که گره‌ای از گره‌های مردم باز کردن ثواب ۱۰ حج را دارد؛ البته ارزش حج پایین نیست بلکه خدمت به مردم خیلی بزرگ است.

وی با بیان اینکه خدمات رسانی به مردم و رفع مشکلات آنها از اولویت‌های اصلی مسئولان باید باشد، افزود: حرکت در مسیر ولایت و انقلاب اسلامی و حفاظت از آن وظیفه تک تک ما است.

امام جمعه بویین زهرا عنوان کرد: صدق، صفا، ساده‌زیستی، خدمت بی‌منت به مردم، اطاعت از ولایت و رهبری، بصیرت و دشمن شناسی، از ویژگی‌های بارز شهیدان رجایی و باهنر بود که باید الگوی همه مسئولان و مدیران باشد.

حجت الاسلام رضوانی خاطرنشان کرد: آغاز هفته دولت یادآور مسئولیت سنگینی است که امروز بر عهده مدیران قرار دارد؛ چراکه این امانت با خون عزیزانی به دست ما رسیده که جان خود را برای عزت، استقلال و سربلندی ایران اسلامی تقدیم کردند.

خدمت صادقانه و مدیریت جهادی  لازمه خدمت رسانی به مردم است/رفع مشکلات مردم اولویت اصلی مسئولان باشد

انتهای پیام /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha