چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۰
۳۱برنامه برای عمق‌بخشی به وحدت؛ خروجی مرکز اسلامی گلستان در هفته وحدت

حوزه / معاون فرهنگی مرکز اسلامی گلستان با تشریح عملکرد هفته وحدت، از انجام بیش از ۳۱ عنوان برنامه عملیاتی در قالب ۱۷ محور محتوایی خبر داد و بر عمق‌بخشی به تعاملات بین‌نهادی در مسیر تقریب مذاهب تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گرگان، نعمت‌الله مهری معاون فرهنگی مرکز اسلامی گلستان صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که با موضوع تشریح دستاورد های هفته وحدت در گلستان برگزار شد، بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استانی، گزارشی از میزان فعالیت‌های صورت‌گرفته در هفته وحدت ارائه داد.

مهری در تبیین آماری برنامه‌ها، با تأکید بر اینکه اقدامات صورت گرفته با هدف هم‌افزایی حداکثری دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی برنامه‌ریزی شده‌اند، اظهار داشت: طیف برنامه‌های اجرایی در این ایام، در یک نگاه کلان شامل بیش از ۳۱ عنوان برنامه است که این برنامه‌ها در ۱۷ سرفصل موضوعی طبقه‌بندی شده‌اند تا ابعاد مختلف وحدت اسلامی در استان را پوشش دهند.

معاون فرهنگی مرکز اسلامی گلستان با تبیین رویکرد «تغییر مدار خدمت» و اولویت‌بندی برنامه‌ها، اظهار داشت: در حوزه تعاملات نهادی و ایجاد هم‌افزایی برای پیشبرد برنامه‌ها، این مرکز موفق به برگزاری ۱۰ جلسه تخصصی هم‌افزایی با ادارات و سازمان‌های همکار شد و در کنار آن، ۱۳ مورد اقدام مشترک جهت بهره‌برداری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی همچون استانداری، فرمانداری‌ها، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، قرارگاه مساجد و جامعه‌المصطفی العالمیه به انجام رسید.

مهری با اشاره به برگزاری نشست‌های نخبگانی و تخصصی به عنوان یکی از ارکان اصلی برنامه‌های این هفته، از برگزاری ۵ نشست تخصصی و جریان‌ساز یاد کرد و گفت: نشست تخصصی «امت احمد» در یادمان شهدای گمنام با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قمی، برگزاری نشست علما و روحانیون با حضور معاون رئیس‌جمهور در استانداری، نشست نخبگانی و تخصصی علمای شیعه و سنی در جامعه‌المصطفی، و همچنین برگزاری همایش روز جهانی مسجد و آیین تجلیل از کارگزاران منتخب مساجد در مصلای وحدت گرگان، از جمله اقدامات شاخص در لایه نخبگانی بوده است.

وی در بخش دیگری از گزارش خود، به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه تبیین رسانه‌ای و تبلیغی اشاره کرد و افزود: با هدف گسترش فرهنگ تقریب در سطوح عمومی، ۴ سخنران برجسته به صدا و سیما جهت تبیین مولفه‌های وحدت اعزام شدند و در کنار آن، ۷ ماموریت تبلیغی و اعزام مبلغ و سخنران به نمازهای جمعه و محافل فرهنگی مساجد و ادارات انجام شد تا پیام وحدت در لایه‌های مختلف اجتماعی طنین‌انداز شود.

معاون فرهنگی مرکز اسلامی گلستان، تکریم ایثارگران و پیوند با مناطق مختلف را از دیگر سرفصل‌های برنامه‌های هفته وحدت برشمرد و تأکید کرد که در این ایام مراسم ویژه‌ای برای تجلیل از خانواده‌های ۷ شهید برگزار شد. همچنین با تداوم سنت سالانه برگزاری برنامه‌های وحدت‌بخش در شهرستان بهشهر، با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و دفتر امام جمعه آن شهرستان، کاروانی از علمای اهل سنت استان گلستان به نمایندگی از جامعه روحانیون به روستاهای آن منطقه اعزام شدند که این اقدام با استقبال و بازخورد مثبت مخاطبان همراه بود.

مهری در پایان با تأکید بر اینکه توجه به منزلت خانواده روحانیون، تکیه بر قرآن کریم به عنوان نقطه کانونی مشترک بین مذاهب و ترویج منظومه فکری امامین انقلاب در حوزه شهادت و مقاومت اسلامی محور تمامی این برنامه‌ها بوده است، رضایت‌بخش بودن نتایج و بازخوردهای دریافتی را نشان‌دهنده اثربخشی این رویکرد دانست و از اهتمام اصحاب رسانه در انعکاس این رویدادهای فرهنگی قدردانی کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha