جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۳
دوره تخصصی اعتبارسنجی حدیث برگزار می‌شود

در ادامه سلسله‌نشست‌های تخصصی مؤسسه امام‌هادی علیه‌السلام، دوره‌ای پنج‌جلسه‌ای با عنوان «از متن روایت تا کشف سنت» برگزار و تأثیر عوامل مختلف بر اعتبار روایات بررسی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مؤسسه علمی‌-فرهنگی امام‌هادی علیه‌السلام در ادامه سلسله نشست‌های تخصصی خود، هشتاد و ششمین دوره کوتاه‌مدت آموزشی را با عنوان « از متن روایت تا کشف سنت» برگزار می‌کند.

این دوره در قالب پنج جلسه و با ارائه اساتید شناخته‌شده حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود و به بررسی زوایای گوناگون تأثیر آسیب‌های متنی و سندی بر اعتبار روایات خواهد پرداخت.

در این دوره، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد جواد شبیری مسئله «نقش تحریف در اعتبار حدیث»، حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر مسجدی مسئله «نقش تقطیع و اختصار در اعتبار حدیث»، حجت‌الاسلام و المسلمین سید مصطفی حسینی‌نسب مسئله «از بین رفتن تراث و قرائن فقهی»، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسین منافی مسئله «تأثیر نقل به معنا در اعتبار حدیث» و دکتر محمدعلی موحدی مسئله «تلفیق و تحریر در روایات» را مورد بررسی قرار خواهند داد.

جلسات این دوره از ۱۸ شهریورماه تا ۱۵ مهرماه ۱۴۰۵، در روزهای چهارشنبه، ساعت ۱۹ برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا دوشنبه ۱۶ شهریور ماه فرصت دارند با مراجعه به لینک ثبت‌نام، برای حضور در این دوره اقدام کنند.

بر اساس اعلام مؤسسه، آقایان می‌توانند به‌صورت حضوری یا مجازی در این جلسات شرکت کنند و مشارکت بانوان تنها به‌صورت مجازی امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha