سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۲
لزوم صیانت از موقوفات و ترویج فرهنگ وقف

حوزه/ امام جمعه گناوه در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر، مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گناوه و حسین غلامی، رئیس بازرسی و پاسخگویی به شکایات اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر، بر ضرورت تقویت فرهنگ وقف، صیانت از موقوفات و بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت این سرمایه‌های ارزشمند در مسیر خدمت به جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، حجت‌الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی، امام جمعه گناوه امروز در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر، بر ضرورت تقویت فرهنگ وقف، صیانت از موقوفات و بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت این سرمایه‌های ارزشمند در مسیر خدمت به جامعه تأکید کرد و با اشاره به جایگاه والای وقف در فرهنگ اسلامی اظهار داشت: وقف یکی از جلوه‌های ماندگار احسان، نیکوکاری و خدمت به مردم است که آثار و برکات آن می‌تواند در طول نسل‌ها استمرار داشته باشد و با مدیریت صحیح و اجرای دقیق نیات واقفان، بخش قابل توجهی از نیازهای جامعه را پاسخ دهد.

امام جمعه گناوه با تأکید بر ضرورت ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ وقف و احسان در جامعه افزود: آگاهی‌بخشی عمومی درباره جایگاه وقف و معرفی آثار و برکات این سنت حسنه، از مهم‌ترین راهکارهای توسعه وقف است و باید تلاش شود مردم با کارکردهای اجتماعی، فرهنگی و عام‌المنفعه موقوفات بیش از پیش آشنا شوند.

حجت‌الاسلام رکنی حسینی همچنین بر ضرورت صیانت و حفاظت از موقوفات تأکید کرد و گفت: موقوفات از سرمایه‌های ارزشمند و ماندگار جامعه اسلامی به شمار می‌روند و حفظ حقوق موقوفات، اجرای دقیق و امینانه نیات واقفان و بهره‌گیری صحیح از این ظرفیت‌ها باید همواره مورد توجه مسئولان قرار داشته باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان گناوه در حوزه وقف و امور خیریه، خاطرنشان کرد: استفاده هدفمند از ظرفیت موقوفات می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدمات بیشتر به اقشار مختلف جامعه و کمک به رفع بخشی از نیازهای عمومی باشد و در این مسیر، همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی و دینی ضروری است.

امام جمعه گناوه در ادامه بر نقش مساجد، روحانیون، معتمدان و فعالان فرهنگی و اجتماعی در گسترش فرهنگ وقف و نیکوکاری تأکید کرد و افزود: هرچه تعامل و هم‌افزایی میان مجموعه اوقاف و امور خیریه و نهادهای فرهنگی و دینی بیشتر باشد، زمینه برای اجرای برنامه‌های مؤثرتر و معرفی ظرفیت‌های وقف به مردم نیز فراهم‌تر خواهد شد.

در ادامه این دیدار، حجت‌الاسلام محمدرضا اسماعیل‌پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر به همراه مدیر اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گناوه و حسین غلامی، رئیس بازرسی و پاسخگویی به شکایات اداره‌کل گزارشی از مهم‌ترین اقدامات، برنامه‌ها و فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه وقف و امور خیریه ارائه کردند.

همچنین در این نشست، مسائل و موضوعات مرتبط با موقوفات شهرستان گناوه، نحوه بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، بررسی مسائل و درخواست‌های مرتبط با حوزه وقف و راهکارهای تقویت همکاری و تعامل میان مجموعه اوقاف و سایر نهادهای شهرستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این دیدار در راستای تقویت تعامل میان مجموعه اوقاف و امور خیریه و مسئولان و نهادهای شهرستان گناوه و با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود برای توسعه فعالیت‌های وقف و امور خیریه برگزار شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha