دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۹
آمریکا در برابر ایران و یمن با شکست قطعی مواجه شده است/ مجلس تعطیل نیست؛ نظارت و کمیسیون‌ها فعال است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین آقاتهرانی گفت: صحن علنی مجلس تعطیل است، اما نظارت، کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های آن فعال بوده و اکنون نیز اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به اصفهان آمده‌اند تا وضعیت سه وزارتخانه را بررسی کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی شب گذشته در موکب شهدای هیئت بنی‌فاطمه(س) اصفهان با اشاره به وضعیت کنونی آمریکا در جنگ اظهار داشت: آمریکا تصور می‌کرد در مواجهه با مسلمانان شیعه ایران موفق خواهد بود، اما با لطف الهی با شکست قطعی مواجه شده و اکنون نیز در برابر یمن با شکست روبه‌رو خواهد شد.
وی هم چنین در پاسخ به سوالاتی درباره تعطیلی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: صحن علنی مجلس تعطیل است، اما نظارت، کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های آن فعال بوده و اکنون نیز اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به اصفهان آمده‌اند تا وضعیت سه وزارتخانه را بررسی کنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این که نظارت مجلس شورای اسلامی هم چنان فعال است، درباره باز بودن مجلس گفت: مجلس باید همیشه باز باشد و صحن علنی باید فعال باشد؛ اما گفته شد برای حفظ جان نمایندگان، صحن علنی تعطیل شود و این اقدام در چارچوب اختیارات رئیس مجلس انجام شده است.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با تاکید بر حساسیت مجلس نسبت به معیشت مردم تصریح کرد: حدود ۱۳۰ نفر از نمایندگان مجلس به عنوان نمایندگان ملت مبعوث شده‌ درصدد پیگیری جدی مطالبات مردمی هستند.

این نماینده مجلس همچنین با اشاره به حوادث ۱۸ دی ۱۴۰۴ گفت: غرب‌گرایان دست به اغتشاش زدند، اما اکنون بیش از ۲۰۰ شب است که مردم در خیابان‌ها حاضر هستند و یک نفر نیز آسیب ندیده است؛ زیرا این مردم مبعوث شده از انسانیت برخوردار هستند.
وی هم چنین درباره مذاکرات خاطر نشان کرد: همه نشست‌ها و مذاکرات باید با نظر ولی فقیه انجام شود. اگر رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که علی‌الاصول با مذاکره موافق نیستند، یعنی در مذاکره اشتباه کرده‌اند، لذا گاهی مقام ولایت مسئله‌ای را صریح بیان می‌کند و باید از آن اطاعت کرد؛ گاهی نیز صریح بیان نمی‌کند اما همچنان اطاعت آن لازم است.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع حجاب و عفاف اشاره کرد و گفت: بی‌حجابی هم حرمت شرعی و هم حرمت سیاسی دارد و از نظر حمت شرعی در دو سوره نور و احزاب، احکام حجاب و عفاف با جزییات بیان شده است.
وی افزود: حاکمیت، حاکمیت اسلامی است و زمانی که اسلامی شد، نسبت به اجرای قواعد اسلامی حساسیت دارد.

وی اضافه کرد: از دو سال پیش قانون حجاب و عفاف توسط مجلس تحویل داده شد و این قانون ۷۲ ماده دارد که بر اساس آن، دستگاه‌های فرهنگی باید برای کار فرهنگی هزینه کنند.
نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این قانون تصویب شده است، اما هنوز توسط رئیس مجلس ابلاغ نشده است، نمایندگان در این باره به وظیفه خود عمل کرده‌اند و اکنون به رئیس مجلس و رئیس جمهور فشار می‌آورند.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی در پایان با اشاره به اولویت‌های نمایندگان مردم گفت: چهار مسئله را در اولویت قرار داده‌ایم؛ از جمله ارز و دلار، معیشت مردم، آب، گاز و مسکن، و عفاف و حجاب و ما درباره قانون عفاف و حجاب محکم ایستاده‌ایم تا قانون آن ابلاغ شود.
انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha