چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۰۱:۰۴
نقش شهدا در هندسه فرهنگی گام دوم انقلاب تبیین شد

حوزه/ در راستای ترویج فرهنگ ایثار و تقویت بصیرت حوزویان در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی، نشست تبیینی و بصیرتی با موضوع «الگوگیری از سیره شهدا در هندسه فرهنگی» در مدرسه علمیه کوثر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، در چارچوب برنامه‌های فرهنگی و ترویجی برای تقویت هویت اسلامی و انقلابی در میان نیروهای نخبگان، نشست تبیینی و بصیرتی «با الگوگیری از شهدا در هندسه فرهنگی گام دوم انقلاب اسلامی» روز سه‌شنبه، ۲۱ مهرماه، در مدرسه علمیه کوثر برگزار شد.

این نشست با حضور جمعی از طلاب، کادر فرهنگی و فعالان حوزه با هدف تبیین جایگاه استراتژیک شهدا در حفظ ارزش‌های اسلامی و انقلابی برگزار گردید.

حجت‌الاسلام و المسلمین داوود هاشم‌پور، مسئول یادمان عملیاتی شلمچه، سخنران ویژه این نشست بود.

وی با تحلیل ابعاد مختلف حماسه‌آفرینی‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم، بر ضرورت توجه به نقش معنوی شهدا در حفظ امنیت ملی و استقرار ارزش‌های دینی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین هاشم‌پور با اشاره به چالش‌های پیش روی انقلاب، بر اهمیت «جهاد تبیین» و هوشیاری مضاعف در برابر جنگ نرم دشمن تأکید نمود و گفت: شهدا با برخورداری از بصیرت نافذ و زمان‌شناسی دقیق، در حساس‌ترین مقاطع تاریخی، با نثار جان خود از دین و میهن دفاع کردند. آن‌ها تنها رزمنده نبودند، بلکه راهنمای مسیر برای نسل‌های متمادی بودند.

وی افزود: در عصر کنونی، وظیفه اصلی طلاب و جوانان، الگوگیری از سبک زندگی مجاهدانه شهدا و پیوند زدن این روحیه با مسیر علم و عمل است.

وی خاطرنشان کرد: برای تحقق کامل اهداف گام دوم انقلاب، باید از هندسه فرهنگی برخاسته از خون شهدا استفاده کرد و با استقامت در مسیر دانش و فناوری، ادامه‌دهنده راه آنان در عرصه‌های مختلف بود.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین هاشم‌پور با بازگویی خاطرات شنیدنی و حماسه‌آفرین از صحنه‌های رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس، سعی در انتقال فضای معنوی آن دوران به حاضران داشت.

وی در پایان با تأکید بر پیوند عمیق میان نسل جوان و آرمان‌های دفاع مقدس، بیان کرد: خون شهدا تضمین‌کننده استقلال، عزت و اقتدار کشور در عرصه‌های بین‌المللی است. تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت میراث آنان، تنها یک مسئولیت اجتماعی نیست، بلکه وظیفه‌ای دینی و انقلابی برای تک‌تک ماست.

این نشست در پایان با پرسش و پاسخ و گفت‌وگو میان طلاب و سخنران در خصوص نقش حوزویان در جنگ نرم و ترویج فرهنگ مقاومت به پایان رسید.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha