جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۰۲:۵۳
حجت الاسلام و المسلمین سعید دسمی
حجت الاسلام و المسلمین سعید دسمی

حوزه/ استاد حوزه علمیه گفت: در وضعیت کنونی درس خواندن، پژوهش و فعالیت تبلیغی خواهران باید رنگ و بوی تام جهاد و تواصی به حق و صبر به خود بگیرد تا تاب‌آوری اجتماعی در برابر تکانه‌ها ارتقا یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین سعید دسمی در جمع طلاب مدارس علمیه ریحانه الرسول(س) ، سیده النساء و مرکز تعالی بانوان با تأکید بر اینکه تقابل امروز جبهه حق با استکبار به یک «جنگ وجودی» و مسأله «بود و نبود» تبدیل شده است، تصریح کرد: شرایط جاری کشور شرایطی جنگی و بحرانی است و بر همین اساس، برنامه‌ریزی حوزه‌ها، مدارس علمیه خواهران و مراکز تعالی بانوان نباید در چارچوب‌های روزمره و اداری متوقف بماند، بلکه باید با رویکردی کاملاً جهادی بازآفرینی شود.

وی با گرامیداشت یاد و نام شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و تأکید بر ضرورت وفاداری عملی به آرمان‌های آنان و پیروی از تدابیر و مواعظ ولی فقیه اظهار داشت: امروز خاکریزها و خطوط مقابله مستقیم با توطئه‌های دشمن، میادین و بطن جامعه است؛ میادینی که هم سنگر بازدارندگی در برابر معاندان و هم کانون امیدآفرینی برای ملت و نیروهای میدانی و نظامی به شمار می‌آیند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به توصیه‌های اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم تقویت حضور میدانی و پیوند توده‌های مردمی افزود: رهبری معظم تأکید ویژه‌ای بر فعال نگه‌داشتن و گسترش ظرفیت میادین دارند و رسیدن این ظرفیت به سطحی بازدارنده و اثرگذار (تا حدود ده‌میلیون نفر در سطح کشور) امری حیاتی است. در منطق قرآنی و دینی ما، پیوند تشکیلاتی و ایمان جمعی یک ضریب تکاثری دارد؛ چنان‌که طبق نص صریح قرآن، مؤمنان صابر می‌توانند بر ده برابر خود غلبه کنند.

وی با یادآوری کارکرد حلقه‌های تربیتی و صالحین و مطالبات رهبر معظم انقلاب در زمینه تربیت نیرو و گسترش حافظان قرآن، تصریح کرد: اگر شبکه حوزوی و خواهران فرهیخته در مراکز تعالی و معارف اسلامی از قاعده "یک به ده" استفاده کنند و هر طلبه یا بانوی فرهیخته ده نفر را با مبانی دینی و رویکرد مجاهدانه همراه سازد، تحولی کم‌نظیر در فضای فرهنگی و اجتماعی کشور رقم خواهد خورد.

تولیت موسسه حوزوی بقیه الله در تفکیک ماهیت بحران کنونی از سایر ابعاد نبرد گفت: امروز ما فقط درگیر جنگ ترکیبی یا رسانه‌ای نیستیم، بلکه به نقطه یک "جنگ وجودی" رسیده‌ایم؛ دشمن به دنبال نفی کلیت جبهه حق است و در این سوی میدان نیز اراده مؤمنین بر پایداری تا پای جان استوار است. در چنین وضعیتی، درس خواندن، پژوهش و فعالیت تبلیغی خواهران باید رنگ و بوی تام جهاد و تواصی به حق و صبر به خود بگیرد تا تاب‌آوری اجتماعی در برابر تکانه‌ها ارتقا یابد.

وی در پایان با اشاره به وظایف مدیران مدارس علمیه خواهران و فعالان مراکز تعالی بانوان تأکید کرد: انتظار می‌رود مدارس علمیه رویکردهای تقویمی و آموزشی متعارف را کنار گذاشته و برنامه‌ای تمام‌عیار و جهادی متناسب با شرایط خطیر امروز تدوین کنند. همچنین در بخش مراکز تعالی بانوان، فعالیت‌ها از این پس با گذر از اقدامات صرفاً عمومی، به شکل تخصصی، کیفی و با تمرکز بر اقدامات شاخص و ویژه دنبال خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha