سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۲
ظرفیت‌های فرهنگی و مردمی در مسیر تحقق اهداف قرآنی به‌کار گرفته شود

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای فرهنگی و مجموعه‌های مردمی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود را در راستای تحقق اهداف قرآنی ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان امروز در سومین جلسه استانی شورای فرهنگ عمومی قرآن کریم امسال با تشکر از برگزارکنندگان این نشست اظهار داشت: برنامه‌ریزی مناسب و استفاده مطلوب از زمان، از ویژگی‌های مثبت این نشست بود که شایسته قدردانی است.

وی با اشاره به نتایج ارزیابی عملکرد مجموعه‌های مختلف بیان کرد: بررسی شاخص‌ها و امتیازهای کسب‌شده نشان می‌دهد برخی مجموعه‌ها در بخش عمده‌ای از شاخص‌های ارزیابی عملکرد قابل‌توجهی داشته‌اند و توانسته‌اند امتیازهای بالایی کسب کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی با اشاره به عملکرد دستگاه‌های برتر در این فرایند بیان کرد: عملکرد دستگاه‌های برتر از جمله آموزش و پرورش در ارزیابی‌ها نشان‌دهنده تلاش و مسئولیت‌پذیری آنها در ترویج فرهنگ قرآن است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان جایگاه نهادها و دستگاه‌ها را در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی مورد توجه قرار داد و از تلاش مجموعه‌هایی همچون آموزش‌وپرورش، نهادهای فرهنگی، کمیته امداد و حوزه‌های علمیه قدردانی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی، با تأکید بر ظرفیت‌های علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه، ابراز کرد: حضور طلاب در جشنواره‌های علمی و کسب رتبه‌های قابل‌توجه در بخش‌های مختلف، بیانگر ظرفیت‌های این مجموعه‌ها و ضرورت حمایت مستمر از فعالیت‌های علمی و فرهنگی آنان است.

وی با قدردانی از تلاش فعالان بخش خصوصی و سایر مجموعه‌های مشارکت‌کننده، تصریح کرد: نهادهای مردمی و بخش خصوصی نقشی مهم در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی دارند و مجموعه‌ها باید برای تحقق اهداف قرآنی، هم‌افزایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود را در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha