جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
راه‌های زمینه‌سازی ظهور و وظایف منتظران / انتظار ظهور؛ دست روی دست گذاشتن یا تلاش و امید؟

حوزه/ جامعه‌ی منتظر جامعه‌ای است که با ایمان راسخ به امام زمان (عج) و عشق به عدالت در انتظار روز موعود به سر می‌برد. این جامعه، نه تنها به ظهور امام عصر (عج) امید دارد، بلکه با تلاش و کوشش سعی می‌کند زمینه‌ساز تحقق این آرمان بزرگ باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، در عصری که ظلم و نابرابری، جهان را درگیر خود کرده است، امید به ظهور منجی موعود، تنها راه نجات بشریت است. اما منتظِر واقعی کیست و جامعه‌ی منتظِر چه ویژگی‌هایی دارد؟

جامعه‌ی منتظر؛ جامعه‌ی عدالت و امید

جامعه‌ی منتظر، جامعه‌ای است که با ایمان راسخ به امام زمان (عج) و عشق به عدالت، در انتظار روز موعود به سر می‌برد. این جامعه نه تنها به ظهور امام عصر (عج) امید دارد، بلکه با تلاش و کوشش سعی می‌کند زمینه‌ساز تحقق این آرمان بزرگ باشد.

راه‌های زمینه‌سازی ظهور و وظایف منتظران / انتظار ظهور؛ دست روی دست گذاشتن یا تلاش و امید؟

آیت‌الله محمود رجبی عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه در این گفتگو به بررسی ویژگی‌ها و وظایف انسان منتظر می‌پردازد و راه‌های زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی (عج) را بررسی می‌کند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه در سخنان خود به ویژگی‌های چنین جامعه‌ای اشاره کرد و وظایف انسان منتظر را برشمرد.

راه‌های زمینه‌سازی ظهور و وظایف منتظران / انتظار ظهور؛ دست روی دست گذاشتن یا تلاش و امید؟

ویژگی‌های انسان منتظر

۱. عشق و اشتیاق به امام زمان (عج)

انسان منتظر عاشقانه به حضرت بقیه‌الله (عج) دل‌بسته است. این عشق، او را به سمت تلاش برای زمینه‌سازی ظهور سوق می‌دهد. او ظهور را تنها راه رسیدن به زیارت امام خود می‌داند و این انتظار را شیرین‌ترین لحظات زندگی خود می‌پندارد.

۲. امیدواری و خوش‌بینی به آینده

انسان منتظر، آینده را بسیار زیبا و امیدوارکننده می‌بیند. او به آینده‌ای می‌اندیشد که در آن حکومت عدل حضرت مهدی (عج) برپا می‌شود و زمین از عدالت پر می‌شود. این امیدواری، نشاط و انرژی بی‌پایانی به او می‌بخشد.

۳. عدالت‌خواهی و ظلم‌ستیزی

جامعه منتظر، جامعه‌ای عدالت‌خواه است. انسان منتظر از عمق جان طالب روزی است که عدالت در سراسر جهان برقرار شود. او با هرگونه ظلم و ستم مبارزه می‌کند و در برابر استکبار جهانی ایستادگی می‌نماید.

۴. تلاش و کوشش برای زمینه‌سازی ظهور

انسان منتظر با تمام توان خود برای زمینه‌سازی ظهور تلاش می‌کند. او می‌داند که ظهور امام زمان (عج) نیازمند آمادگی فردی و اجتماعی است، بنابراین در راه تحقق این هدف مقدس، از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

۵. ارتباط معنوی با امام زمان (عج)

انسان منتظر همواره با امام خود در ارتباط معنوی است. او با دعا، نیایش و انجام اعمال صالح سعی می‌کند قلب خود را به امام زمان (عج) نزدیک کند. دعای ندبه، دعای عهد و زیارت‌های مخصوص بخشی از برنامه‌های معنوی اوست.

راه‌های زمینه‌سازی ظهور و وظایف منتظران / انتظار ظهور؛ دست روی دست گذاشتن یا تلاش و امید؟

وظایف انسان منتظر

۱. خودسازی و آمادگی فردی

انسان منتظر باید در راه خودسازی و تقوا گام بردارد. او باید خود را به گونه‌ای بسازد که شایستگی یاری امام زمان (عج) را داشته باشد.

۲. تلاش برای تحقق عدالت

انسان منتظر باید در راه برقراری عدالت تلاش کند. او باید از مظلومان دفاع کند و در برابر ظلم و ستم بایستد.

۳. تقویت امید در جامعه

انسان منتظر باید امیدواری را در جامعه گسترش دهد. او باید با بیان ویژگی‌های حکومت امام زمان (عج)، مردم را به آینده‌ای روشن امیدوار کند.

۴. تبلیغ و ترویج فرهنگ مهدویت

انسان منتظر باید در راه ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار تلاش کند. او باید در برابر شبهات و تحریف‌ها بایستد و اندیشه‌ی مهدویت را به درستی به دیگران معرفی کند.

۵. ارتباط معنوی با امام زمان (عج)

انسان منتظر باید همواره با امام خود در ارتباط باشد. او باید با دعا، نیایش و انجام اعمال صالح، قلب خود را به امام زمان (عج) نزدیک کند.

آیت‌الله رجبی در بخش پایانی سخنان خود بر این نکته هم اشاره کرد که جامعه‌ی منتظر جامعه‌ای است که با ایمان، عدالت‌خواهی و تلاش برای تحقق ارزش‌های الهی زمینه‌ساز ظهور امام زمان (عج) می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: انسان منتظر با تقوا، امیدواری و ارتباط معنوی با امام سعی می‌کند در مسیر ظهور گام بردارد و جامعه‌ای عادلانه و الهی بسازد.

انتظار ظهور تنها یک آرزو نیست، بلکه یک مسئولیت بزرگ است که همه‌ی ما باید در راه آن تلاش کنیم، نکته دیگری بود که آیت الله رجبی به آن اشاره کرد.

راه‌های زمینه‌سازی ظهور و وظایف منتظران / انتظار ظهور؛ دست روی دست گذاشتن یا تلاش و امید؟

اللهم عجل لولیک الفرج و اجعلنا من أنصاره و أعوانه.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha