جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷
عدم اعتماد به طرف مقابل در مذاکره، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده گفت: با استناد به فرمایشات رهبری، عدم اعتماد به طرف مقابل در مذاکره، کاهش اثرگذاری تحریم‌ها و قدرت بالای دفاعی ایران در برابر هرگونه تجاوز یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان، ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، ضمن اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ایام قدر، بر لزوم آمادگی معنوی برای بهره‌مندی از برکات این ایام تاکید کرد.

وی با اشاره به سخنان جورجی زیدان نویسنده مسیحی، در تمجید از شخصیت امیرالمومنین علیه‌السلام، بر ضرورت الگوگیری از سیره آن حضرت تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان، روز نهج البلاغه را گرامی داشت و بر ضرورت ترویج این کتاب ارزشمند در خانواده‌ها، دانشگاه‌ها و مدارس تأکید کرد و گفت: نهج البلاغه قرآنی ناطق و صریح است که گاه انسان را در برابر خود به محاکمه می‌کشد.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده به مناسبت روز ملی شدن صنعت نفت اشاره کرد و با مقایسه دستاوردهای نهضت ملی نفت و نهضت مشروطه، خواستار درس‌آموزی از تجربیات تاریخی و بهره‌گیری از آن‌ها در انقلاب اسلامی شد.

وی به تشریح برخی از فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در خصوص مذاکره با آمریکا، حمایت قاطع از مقاومت فلسطین و لبنان و همچنین تهدیدات جنگی آمریکا پرداخت و اظهار کرد: با استناد به فرمایشات رهبری، عدم اعتماد به طرف مقابل در مذاکره، کاهش اثرگذاری تحریم‌ها و قدرت بالای دفاعی ایران در برابر هرگونه تجاوز یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان، به مناسبت فرا رسیدن تعطیلات نوروز، بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و کاهش تلفات جاده‌ای اشاره کرد و از مردم خواست تا با رعایت نکات ایمنی، مسافرت‌های شاد و خاطره‌انگیزی را برای خود و خانواده‌هایشان رقم بزنند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha