جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱
لزوم بهره‌گیری از ظرفیت دانشجویان و طلاب انقلابی در ترویج سبک زندگی قرآنی

حوزه/ فعال فرهنگی و اجتماعی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت دانشجویان و طلاب انقلابی در راستای ترویج سبک زندگی قرآنی در جامعه تأکید کرد.

لیلا انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه مستقر در نمایشگاه قرآن، با اشاره به این‌که امروز همه ما نیازمند بهره گیری از تعالیم ناب قرآن و معارف اهل بیت(ع) در زندگی فردی و اجتماعی و خانوادگی خود هستیم، اظهار داشت: خواهران طلبه و دانشجویان مؤمن و انقلابی جزو ظرفیت های عظیم انقلاب اسلامی در مسیر رشد و تعالی فرهنگی و دینی هستند و باید از این ظرفیت ها و توانمندی ها در جهت ترویج سبک زندگی قرآنی در جامعه نهایت استفاده را ببریم.

وی با اشاره به این که تاکنون در سطح مدارس و مساجد به فعالیت تبلیغی و فرهنگی اهتمام داشته است، گفت: ما باید با تکیه بر آموزه های اسلامی و ظرفیت های انقلابی به دنبال جریان سازی مؤثر و مفید در بخش زنان و دختران جامعه باشیم.

وی یادآور شد: از سوی دیگر نباید از اهمیت کار فرهنگی و تربیتی در قبال نسل جدید غافل شویم و مهم این است که بدانیم در مواجهه با این نسل با توجه به اقتضائات سنی و نیازهای آن ها چطور رفتار کنیم تا بیشترین اثرگذاری لازم را بر آن ها در مسیر تبیین معارف قرآن و عترت داشته باشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha