سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی برای حفظ سلامتی اعضای خانواده است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بر لزوم ادامه همیاری پلیس توسط فرزندان خانواده تأکید کرد و گفت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی برای حفظ سلامتی اعضای خانواده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان ،حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در دیدار با فرمانده راهنمایی و رانندگی کاشان با اشاره آمار بالای تصادفات در کشور، گفت: سالانه ۸۰۰ هزار تصادف در کشور ثبت می‌شود که نشان دهنده این است روزانه ۴۰ نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست می‌دهند.

امام جمعه کاشان گفت: عامل ۹۰ درصد تصادفات سرعت غیر مجاز و استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی است.وی ادامه داد: هر ۳۶ ثانیه یک نفر در کشور بر اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست می‌دهد که این آمار بالایی است.

نماینده ولی فقیه در کاشان با اشاره به اینکه نوروز ۱۴۰۳ بیش از ۱۳ هزار تصادف منجر به جرح و کشته به ثبت رسیده است افزود: عامل ۹۰ درصد تصادفات سرعت غیر مجاز و استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی است.

وی به اهمیت اجرای پویش «نه به تصادف» اشاره کرد و گفت: اعضای خانواده به راننده هنگام استفاده از تلفن همراه تذکر داده و از او بخواهند بر خلاف قانون رانندگی نکند و قانون را رعایت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی بر لزوم ادامه همیاری پلیس توسط فرزندان خانواده تأکید کرد و گفت: قوانین راهنمایی و رانندگی برای سلامتی اعضای خانواده است.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha