چهارشنبه ۴ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
آیت‌الله جوادی آملی: ازدواج کن، رزقت جاری می‌شود

حوزه/ حضرت آیت‌الله جوادی آملی با استناد به آیه قرآن، تأکید می‌کنند که ازدواج، مسیری برای رونق زندگی و گشایش در رزق و روزی است. ایشان با رد این تصور که باید منتظر رونق زندگی قبل از ازدواج بود، جوانان را به ازدواج ترغیب می‌کنند و وعده الهی را در این زمینه یادآور می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله العظمی جوادی آملی با تأکید بر وعده الهی، نگرشی متفاوت به ازدواج و تأمین رزق و روزی ارائه می‌دهند. ایشان با کلامی امیدبخش، مسیری روشن برای جوانان ترسیم می‌کنند.

«إِن یَکُونُوا فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ»؛ فرمود شما با خدا معامله کنید بالأخره این دختر خانم یک روزی دارد، آن آقا پسر هم یک روزی دارد، این یکی در این خانه زندگی می‌کند آن یکی در آن خانه زندگی می‌کند؛ وقتی با هم زیر یک سقف رفتند مسیر رزق هم برمی‌گردد، برای اینکه روزی هر کسی مشخص است.

این طور نیست که این اگر در خانه پدر باشد، رزق داشته باشد و وقتی به خانه همسر آمده، رزق نداشته باشد. این‌چنین نیست.

وعده الهی این است که با ازدواج، زندگی رونق بگیرد. شما منتظر نباشید که زندگی رونق بگیرد بعد ازدواج کنید، بلکه با ازدواج زندگی‌تان را رونق ببخشید.

منبع: درس تفسیر سوره نور آیت الله جوادی آملی حفظه الله تعالی، جلسه ١۸ و ۱۹

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha