حجت الاسلام خواسته، مدیر حوزه علمیه خواهران اردبیل در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اردبیل اظهار کرد: روز جهانی قدس، میراث ماندگار امام خمینی (ره) است که در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان نامگذاری شد تا فریاد مظلومیت فلسطین خاموش نشود. ابتکار حضرت امام در نام گذاری روز قدس به این دلیل است که فلسطین از یادها نرود و علاوه بر این برکات مختلفی اتفاق افتاده است.
وی همچنین افزود: برکت اول این شد که نسل جدیدی که الان در فلسطین هستند مقابل اسرائیل مقاومت می کنند این همان از برکات تدابیر حکیمانه حضرت امام اتفاق افتاده است. عملیات هایی که اجرا کردند مثل طوفان الاقصی از برکات همین روز قدس است که اتفاق افتاده است. برکت دیگر این است که در دنیا تمام آزادی خواهان و جدانشان بیدار می شود. امروز می بینیم در جاهای مختلف دنیا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در روز قدس راهپیمائی برگزار می شود.
حجت الاسلام خواسته تصریح کرد: این مسئله صرفاً یک مسئله عربی نیست بلکه ریشه در اعتقادات دینی ما دارد و یک مسئله اسلامی و انسانی است. در قرآن خداوند به مردم مظلوم اجازه می دهد که که در مقابل ظلم بایستند و از خود دفاع و مقابله کنند و در متون دینی ما تاکید شده است که هر کجا مظلوم دیدید باید از آنها در مقابل ظالم دفاع کنید و در کنار آنها با ظالم مقابله کنید.
مدیر حوزه علمیه خواهران اردبیل خاطر نشان کرد: نکته مهم این است که در ماه رمضان احکام فردی که اتفاق می افتد مثل روزه گرفتن ، نماز خواندن و تلاوت قرآن و استغفار در مقابل روز جهانی قدس به ما می گوید که این احکام فردی برای زنده کردن احکام اجتماعی دین اسلام است و اینکه ما فقط به فکر خود نیستیم بلکه برای حمایت از مظلوم این روزه گرفتن به ما قوت و اراده می دهد که بر خیزیم و اقدام عملی کنیم.
روز قدس، نماد بیداری امت اسلامی در برابر ظلم جهانی است
حجت الاسلام خواسته ابراز کرد: روز قدس، نماد بیداری امت اسلامی در برابر ظلم جهانی است. سکوت در برابر ستمگران، خیانت به مظلومان است. با حضور در راهپیمایی و فریاد زدن حق فلسطین، وظیفه خود را در قبال این آرمان الهی ادا کنیم.
وی افزود: انشاء الله همه ما با شرکت در راهپیمایی روز قدس از خداوند بهترین اجرها را بگیریم و به زودی شاهد ریشه کن شدن رژیم غاصب اشغالگر بشویم.
انتهای پیام/
نظر شما