خبرگزاری حوزه | انفعال رسانهها و بیتفاوتی نخبگان جامعه در اتفاقات پیشرو که تهدیدات دشمن بیشتر و گستاخانهتر میشود، نگرانکننده و تعجبآور است، چون رسانهها و نخبگان دانشگاهی و حوزوی وظیفه روشنگری و آگاهی دادن به جامعه را دارند و اگر در رسالت خود کوتاهی کنند، احتمال غفلت از سمت جامعه و خسارت در مذاکرات وجود دارد، درحالی که ما در بحبوحه مهم و مقطع حساسی قرار داریم.
وقت کیاست و حمایت از تیم مذاکرهکننده است به شکل های مختلف؛ گفتوگوهای تلویزیونی و مناظره در شبکه های داخلی و خارجی، برگزاری همایشها، تجمعات، اعتراضات نمایشی و... به نشانی عدم اعتماد به آمریکا و مخالفت مردم با مذاکره مستقیم با آمریکا و حمایت گسترده از برنامه هسته ای کشورمان ولو اینکه صوری و ظاهری باشد، دست مذاکرهکنندگان ما را در مراحل مختلف مذاکرات پر می کند.
قطعا مذاکرات در این مقطع به شدت خطرناکتر و مهمتر از مذاکرات در سال های۹۴-۹۲ است، در حالی که در آن سال ها همایش ها و تجمعات مختلفی برگزار می شد و بطور کلی مردم بیشتر پیگیر اتفاقات و روند مذاکرات بودند و رسانه ها و نخبگان بیشتر به مسائل مذاکرات می پرداختند.
در خردادماه سال ۱۳۹۴ تجمع بزرگی در فیضیه قم شکل گرفت که برگزار کنندگان این تجمع، صراحتا اعلام کردند که هدف ما از برگزاری این تجمع حمایت از تیم مذاکره کننده است و تجمع کنندگان شعارهای «نه تعلیق نه تخفیف؛ لغو یکجای تحریم» و «توسعه هسته ای، حق مسلم ماست» را در این تجمع فریاد می زدند و خبرنگاران در تمام رسانه های داخلی و خارجی انعکاس می دادند.
براساس برخی از اطلاعات غلطی که صهیونیست ها به ترامپ داده اند و وضعیت ایران را برای او آشفته توصیف کردند، این توهم برای او پیش آمده که بین مردم و حاکمیت فاصله افتاده است و بهترین موقعیت برای حمله نظامی یا تحمیل است، خصوصا اینکه هرگاه حضور مردم و مشارکت های سیاسی و اجتماعی مردم کمرنگ شود، موجب طمع دشمن به خاک کشور می شود، بنابراین توهمات و خواب آشفته دشمن با حضور در صحنه مردم، باطل و تبدیل به کابوس می شود.
محمدحسین رمضانی
نظر شما