به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام علیرضا فرهنگ، امام جمعه آران و بیدگل روز گذشته در جمع کارکنان تامین اجتماعی و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آران و بیدگل، ضمن تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) اظهار داشت: از نظر امام صادق(ع)، یکی از مصادیق درستکاری صداقت در رفتار است.
وی با بیان این که خدمات ادارات کار و سازمان تامین اجتماعی به کارگران شایسته تقدیر است اظهار کرد: وجود ادارات حوزه کار و تامین اجتماعی ضامن آرامش خاطر کارگران است و فعالیت کارکنان این مجموعه به شرطی که رنگ خدایی به خود بگیرد یک عبادت بینظیر است.
امام جمعه آران و بیدگل با گرامیداشت هفته کار و کارگر، اضافه کرد: خدمت به کارگران افتخاری است که باید آن را قدر دانست.
حجت الاسلام فرهنگ خاطرنشان کرد: حق بیمهای که از سوی کارگران پرداخت میشود، امانتی در دست کارکنان تامین اجتماعی است و باید با صداقت و دقت تمام از آن محافظت کرد.
معماری رئیس شعبه تامین اجتماعی آران وبیدگل نیز گزارشی از فعالیتهای انجام شده را ارائه نمود.
انتهای پیام. /
نظر شما