به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اردبیل، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده، با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) گفت: سیره زندگانی امام صادق (ع) الگوی تربیتی مورد نیاز مسلمانان است که به کارگیری این سیره در زندگی، راه حل مناسب و عملی برای رفع بسیاری از معضلات و مشکلات امروز جوامع اسلامی خواهد بود.
وی به تبیین ویژگیهای اخلاقی آنحضرت پرداخت و گفت: حضرت امام صادق (ع) فردی بسیار راستگو و ساده زیست بوده و بسیار انفاق میکردند و به کسب روزی حلال اهمیت فراوان میدادند، ایشان به مردم توصیه میکرد با یکدیگر وحدت داشته باشند و خود نیز با دیگران مدارا میکرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تبلیغ عملی را مهمترین روش تبلیغی ائمه عنوان کرد و اضافه کرد: مؤثرترین روش امامان در عرصه تبلیغ، تبلیغ عملی بود، یعنی خود، تجسم عالی ارزشهای انسانی که همان ارزشهای قرآنی است، بودند.
حجتالاسلام جعفرزاده افزود: از نگاه ائمه معصومین (ع)، عالم واقعی کسی است که علمش همراه با عمل باشد و امام صادق (ع) در این زمینه میفرماید: «عالم کسی است که رفتار او گفتارش را تصدیق کند و هر کس که کردار او سخن وی را تصدیق نکند او بر خلاف گفته اش باشد، عالم نخواهد بود.»
وی رعایت صرفهجویی در اقتصاد و همرنگی با مردم را از صفات بارز امام صادق (ع) عنوان کرد و گفت: در روایات متعددی مطرح شده که حتی در شرایط بحرانی امام اجازه نمیداد برای وی و خانوادهاش امتیازی قائل شوند و در تمامی بحرانهای اقتصادی و اجتماعی قناعت و همراهی با مردم را پیشه میکرد.
حجتالاسلام جعفرزاده به گسترش علوم دینی در زمان امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: حضرت امام صادق (ع)، در دوران امامت خویش، توانست وسیعترین دانشگاه اسلامی را پیریزی کند و در این راستا توفیقات سرشاری به دست آورد به طوری که حدود ۴ هزار نفر از مجلس درس او با واسطه و بدون واسطه استفاده میکردند و بسیاری از آنان به مقامات عالی علمی و فقهی نائل شدند.
وی ادامه داد: حضرت امام صادق (ع) توسط شاگردانش دستورالعملهای فردی، اخلاقی، اجتماعی و تربیتی را به مسلمانان آموزش داد تا از این رهگذر در معرفی مکتب اهل بیت (ع) به جهان موفق شوند به گونهای که رهنمودهای راهگشای آن بزرگوار در زمینه فردی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی، برگ زرّینی در تاریخ شیعه است.
انتهای پیام/
نظر شما