جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱
وزیر دفاع آمریکا با تهدید لفظی به دنبال امتیازگیری است

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی گفت: تحلیلگر آمریکایی می‌گوید اگر ایران تنگه هرمز را ببندد اقتصاد همه دنیا مختل می‌شود، وزیر دفاع آمریکا هدفش این است که با تهدید لفظی امتیازگیری کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کاشان که در مصلی بقیه الله الاعظم (عج) این شهر برگزارشد با تبریک روز معلم و دهه کرامت اظهار داشت: چهارهزار معلم شاغل و چهار هزارمعلم بازنشسته و ۷۰ هزار دانش آموز با ۴۰۰ مدرسه در شهرستان کاشان فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه امام سجاد (ع) می‌فرماید، کسی که علمی را به شما می‌آموزد باید او را تعظیم کنید، افزود: نسبت به معلم وظایف زیادی داریم که یکی از آنها تعظیم و تکریم است.

نماینده ولی فقیه در کاشان بر لزوم انس بیشتر با آثار شهید آیت الله مطهری تأکید کرد و گفت: دروس شهید مطهری شاخص و به مانند خط کش است و ما باید خود را با شاخص‌ها و آثار شهید مطهری تنظیم کنیم تا متوجه فهم صحیح خود از اسلام باشیم.

وی کتاب‌های شهید مطهری را قابل استفاده دانست و یادآور شد: برای داشتن قدرت تحلیل باید به بمباران اطلاعاتی اشراف داشته باشید.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی، با اشاره به سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی امام جمعه سابق کاشان، اظهار کرد: سیره آیت الله عباسعلی سلیمانی، آیت الله عبدالنبی نمازی و آیت الله سید مهدی یثربی برای همه درس است، آیت الله سلیمانی برای رسیدگی به کار نیازمندان به ویژه خانواده‌های معظم شهدا اهتمام ویژه داشت.

وی تصریح کرد: هنگام اصابت گلوله به آیت الله شهید عباسعلی سلیمانی، ایشان برای گره گشایی از کار مومنین تلفنی با مسؤولان در حال صحبت بود که به فیض شهادت رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی گفت: وزیر دفاع آمریکا گفت، جمهوری اسلامی تاوان دفاع از حوثی‌ها را خواهد پرداخت، ایران بارها اعلام کرد یمن نیروی نیابتی نیستند و خودشان به این مبانی رسیدند که رژیم صهیونیستی باید محاصره غزه را رها کند.

وی اظهار کرد: تحلیلگر آمریکایی می‌گوید اگر ایران تنگه هرمز را ببندد اقتصاد همه دنیا مختل می‌شود، وزیر دفاع آمریکا هدفش این است که با تهدید لفظی امتیازگیری کند.

امام جمعه کاشان بیان کرد: هفته تجلیل از امامزادگان است، بقاع امامزادگان محل رفت و آمد ملائکه است که امام زاده والامقام حضرت علی بن امام محمدباقر(ع) در راس آنها در منطقه کاشان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی اظهار کرد: هفته آینده میلاد ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) است، اگر امکان دارد شهرداری کاشان ساعت ۲۰ هرشب صلوات خاصه امام رضا (ع) را در سطح شهر از طریق بلندگو پخش کند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha