پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴
ثبت اطلاعات مساجد در سامانه جامع، ضرورتی برای برنامه‌ریزی و حمایت‌های آتی است

حوزه/ حجت‌الاسلام ذاکری بر ضرورت ثبت دقیق داده‌های مساجد در سامانه ملی تأکید کرد و گفت: این اطلاعات مبنای حمایت‌های هدفمند نهادها خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، سومین جلسه قرارگاه پشتیبانی از مساجد شهرستان شبستر با حضور حجت‌الاسلام احمد ذاکری، مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد آذربایجان شرقی و دبیر قرارگاه راهبری مساجد استان، برگزار شد.

در این نشست که با حضور جمعی از فعالان و مسئولان مسجدی به ریاست امام جمعه شهرستان شبستر برگزار شد، حجت‌الاسلام ذاکری به تبیین مفاد سند استقرار سازوکار راهبری و پشتیبانی از مساجد کشور پرداخت و وظایف هر یک از ارکان مساجد را به تفصیل تشریح کرد.

وی درباره فرآیند صدور احکام ائمه جماعات و اعضای هیئت امنای مساجد از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، نکاتی را بیان کرد و بر ضرورت انسجام ساختاری و نظارت هدفمند بر مساجد تأکید نمود.

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد آذربایجان شرقی، با معرفی سامانه جامع مساجد کشور، ثبت دقیق اطلاعات مرتبط با مساجد در این سامانه را یک ضرورت برنامه‌ریزی و مبنای حمایت‌های آتی از سوی نهادها و دستگاه‌ها دانست و خواستار اهتمام بیشتر مسئولان محلی به این امر شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha