پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۲
از ظرفیت حوزه علمیه خوزستان برای گسترش فرهنگ مقاومت در جهان اسلام استفاده شود

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین بلادیان گفت: حضور مبلیغین عرب در حوزه علمیه خوزستان که مورد اقبال عامه مردم در جهان اسلام هستند، بهترین راه انتقال فکر مقاومت و گسترش گفتمان و فرهنگ مقاومت در جهان اسلام است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اهواز، جلسه دبیرخانه دومین همایش بین‌المللی «کلمة المقاومه» با حضور جمعی از مسئولان و مدیران حوزه علمیه خوزستان در محل مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه استان برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین بلادیان مدیر حوزه علمیه خوزستان، حجت‌الاسلام دویرج‌زاده مدیر مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل حوزه علمیه خوزستان، حجت‌الاسلام بزرگیان معاون تهذیب حوزه علمیه، حجت‌الاسلام نصر حمادی مدیر مدرسه علمیه سیدالشهدا(ع) خرمشهر، حجت‌الاسلام میرعلایی معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان و حجت‌الاسلام سواری سرپرست دفتر خبرگزاری حوزه در خوزستان حضور داشتند.

در ابتدای جلسه، حجت‌الاسلام دویرج‌زاده گزارشی از روند برگزاری نخستین همایش بین‌المللی «کلمة المقاومه» در سال گذشته ارائه کرد.

وی به نقاط قوت، چالش‌ها و بازخوردهای داخلی و بین‌المللی همایش نخست اشاره کرد و تجربیات به‌دست‌آمده را زمینه‌ای برای ارتقای سطح کیفی همایش دوم دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین بلادیان مدیر حوزه علمیه خوزستان، در ادامه با تاکید بر ضرورت برگزاری این همایش اظهار داشت: حوزه علمیه خوزستان به دلیل ویژگی‌های جغرافیایی و اجتماعی خود باید دروازه‌ای برای ورود حوزه علمیه در جهان اسلام باشد.

وی یادآور شد: حضور مبلیغین عرب در این حوزه علمیه که مورد اقبال عامه مردم در جهان اسلام هستند خود بهترین راه انتقال فکر مقاومت و گسترش گفتمان و فرهنگ مقاومت در جهان اسلام است و لذا این همایش می‌تواند تقویت کننده روحیه ایثار و شهادت و استکبار سایزی در تمامی ابعاد را در روحیه طلاب و عموم مردم تقویت نماید.

مدیر حوزه علمیه خوزستان، با اشاره به وضعیت کنونی جریان های مقاومت، خاطرنشان کرد: برگزاری دومین همایش بین‌المللی کلمه المقاومه خود تلاشی ارزشمند برای حفظ روحیه ایثار و جهاد است و از سویی به معنای اعلام آمادگی حوزه علمیه و طلاب دربرابر دشمن است که بدانند حوزه و مردم بیدارند و آگاه هستند.

وی تأکید کرد: این امر می‌تواند در تقویت روحیه نیروهای مقاومت تاثیر بگذارد، البته این تاثیر تنها در روحیه جریان های مقاومت نیست و در مردم نیز تاثیر گذار است.

در ادامه نشست هر یک از حاضران، دیدگاه‌ها، پیشنهادات و راهکارهای خود را در خصوص برگزاری هرچه بهتر دومین دوره این همایش مطرح کردند، همچنین چارت تشکیلاتی دبیرخانه همایش طراحی و تدوین و مسئولین بخش‌های مختلف دبیرخانه، شامل امور اجرایی، علمی، رسانه‌ای، پشتیبانی و بین‌الملل تعیین شدند.

این نشست با تأکید بر لزوم هم‌افزایی علمی و رسانه‌ای میان نهادهای حوزوی و انقلابی، به‌ویژه در حوزه مقاومت اسلامی، به کار خود پایان داد.

لازم به ذکر است فراخوان بخش علمی این همایش به زودی از سوی دبیرخانه این همایش منتشر می شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha