یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸
حضور شهید رئیسی برای دشمن سخت و غیرقابل تحمل بود

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین طائب با اشاره به خوشحالی دشمنان و شیطان بزرگی چون نتانیاهو از شهادت شهید رئیسی، گفت: اینکه انسان از دنیا برود، دشمن احساس خوشحالی کند یعنی حضور این فرد برای دشمن سخت و غیرقابل تحمل بوده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب در نخستین سالگرد شهید رئیسی و شهدای خدمت در مسجد جامع با بیان اینکه شهید رئیسی مهاجم الی الله بود، اظهار داشت: باورهای دینی و مشی مدیریتی شهید رئیسی در ساده‌زیستی، روحیه جهادی و دغدغه‌مندی او را به الگویی بی‌بدیل تبدیل کرد.

وی با اشاره به خوشحالی دشمنان و شیطان بزرگی چون نتانیاهو از شهادت شهید رئیسی، گفت: اینکه انسان از دنیا برود، دشمن احساس خوشحالی کند یعنی حضور این فرد برای دشمن سخت و غیر قابل تحمل بوده است.

رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار، با اشاره به آیه وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ، افزود: شهید رئیسی مردی بود که در میدان خدمت بالاترین نشان رشادت را اخذ کرد و در نهایت بر شانه‌های مردم تشییع شد و در جوار امام هشتم آرام گرفت.

وی ابراز کرد: شهید رئیسی با تلاش فراوان و توکل همراه با تدبیر پیش رفت تا مشکلات کشور را حل کند و در مسیر خدمت به مردم خستگی نداشت.

حجت الاسلام والمسلمین طائب با بیان اینکه دغدغه این شهید و شهدای خدمت این بود که ایران به اهداف خود برسد و تحت سلطه نباشد، اظهار کرد: شهید رئیسی خوش‌استعداد بود اگر در حوزه علمیه می‌ماند استعداد مرجعیت شدن را داشت، اما به وقتش به قوه قضاییه پیوست و پس از آن به عنوان رئیس جمهور توسط مردم انتخاب شد.

وی با بیان اینکه شهید رئیسی با تمام توان برای پیشبرد اهداف انقلاب و اسلام تلاش کرد، یادآور شد: او همواره برای خدا کار می‌کرد نه برای نفس.

رئیس شورای قرارگاه راهبردی عمار گفت: برای تحقق ظهور باید ادامه‌دهنده راه شهدایی چون شهید سلیمانی و شهید رئیسی و شهدایی که خوف و حزن به خود راه نمی‌دادند و شب و روز نمی‌شناختند و در سخت‌ترین شرایط مسیر شان را ادامه می‌دادند، باشیم.

وی با بیان اینکه مطمئنم یکی از مهم‌ترین خواسته شهدا نابودی اسرائیل و ضربه نهایی به استکبار و پیروزی فلسطین و غزه است، تأکید کرد: باید در راه مقاومت ثابت‌قدم باشیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha