به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، خانم یاوری معاون تهذیب و امور فرهنگی مدرسه علمیه معصومیه (سلام الله علیها) قم، در اردوی قم تا قلم طلاب هرمزگانی و بازدید این طلاب از موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه(س) با اشاره به دعای شریف امام رضا علیهالسلام که میفرمایند: «اللّهم اجْعَلْنا مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِینِکَ»، گفت: خدایا مرا از کسانی قرار ده که دینت بهوسیله او یاری میشود. یک طلبه اگر به هر دلیلی از تحصیل بازماند، نباید تهذیب و سلوک معنوی را فراموش کند.
وی با تأکید بر اینکه تهذیب، بعد از تعلیم، مهمترین عامل در خودسازی یک طلبه است، افزود: تهذیب، قوام شخصیت یک طلبه است و بدون آن، علمآموزی به تنهایی کافی نیست.
یاوری ادامه داد: طلبهای که میخواهد با نسل جدید، بهویژه دختران نوجوان ارتباط مؤثر برقرار کند، باید مهارتهای اخلاقی و تربیتی را بیاموزد. این مهارتها حتی از صرف دانش و علم مهمتر است؛ چراکه باعث جذب و ترغیب نوجوانان به رعایت احکام و معارف دینی میشود.
معاون تهذیب مدرسه علمیه معصومیه سلام الله علیها با اشاره به ضرورت تعامل بیشتر حوزههای علمیه با نسل نوجوان گفت: برای گسترش حضور نوجوانان در فضای حوزه، باید پل ارتباطی مستحکمی میان مدارس علمیه و قشر خاکستری جامعه ایجاد کنیم. این تعامل با فعالیتهای هدفمند و چهرهبهچهره در مدارس و فضاهای تربیتی محقق خواهد شد.
وی همچنین درباره طرح «نیلوفرانه» توضیح داد و بیان داشت: این طرح یک ایده نوآورانه در حوزه تربیتی است که با هدف هویتبخشی به دختران نوجوان طراحی شده است. در این طرح، مربی بهصورت عمیق با نوجوان انس میگیرد و این رابطه صمیمانه زمینهساز انتقال مؤثر مفاهیم دینی و اخلاقی میشود.
یاوری در پایان تأکید کرد: نوجوان امروز اگر علاقهای به مربی پیدا کند، با جان و دل پای حرف او مینشیند و این دقیقاً هدف طرح نیلوفرانه است؛ تربیت با محبت، همراهی و انتقال هویت دینی از دلِ رابطهای زنده و انسانی.
نظر شما