چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
در حوزه‌های علمیه هدف پرورش طلاب در تراز پیشتازان و مقربان درگاه الهی باشد+عکس

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین عالم‌زاده نوری گفت: ارتقای سطح اخلاقی و تربیتی طلاب نباید صرفاً در حد تمایز نیکی و بدی باقی بماند، بلکه هدف، پرورش طلابی در تراز پیشتازان و مقربان درگاه الهی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، دوره آموزشی و دانش‌افزایی معاونین تهذیب، معین‌های تهذیب و مربیان تربیتی مدارس علمیه استان اصفهان با حضور ۵۴ نفر از مسئولان اجرایی بخش تهذیب مدارس، در سالن جلسات شهید میثمی مرکز مدیریت حوزه علمیه استان برگزار شد.

این دوره که به مدت ۸ ساعت و با هدف ارتقای دانش و مهارت‌های تربیتی مسئولان تهذیب مدارس علمیه برگزار گردید، با موضوع «تربیت طلبه طراز انقلاب اسلامی» و تحلیل محتوای پیام مقام معظم رهبری (مدّظلّه‌العالی) به همایش یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم همراه بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عالم‌زاده نوری، معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه کشور، در این دوره با نگاهی بنیادین به مسئله تربیت اخلاقی، به تبیین نیاز فطری انسان به علم اخلاق و مراحل تعالی انسانی پرداخت.

وی ضمن تعریف دقیق از علم اخلاق به‌عنوان علمی ناظر به ارزش‌ها و بایدها و نبایدهای انسانی، به تبیین تفاوت میان فضائل، رذائل و جایگاه گروه ممتاز «سابقون» در آیات سوره واقعه اشاره کرد و این تقسیم‌بندی قرآنی را مبنایی برای طراحی الگوی تربیتی پیش‌برنده در حوزه‌های علمیه دانست.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه کشور در ادامه با تحلیل این سه‌گانه قرآنی، تأکید کرد : ارتقای سطح اخلاقی و تربیتی طلاب نباید صرفاً در حد تمایز نیکی و بدی باقی بماند، بلکه هدف، پرورش طلابی در تراز پیشتازان و مقربان درگاه الهی است.

این دوره با هدف ارتقای مهارت‌های تربیتی و مدیریتی معاونان تهذیب، آشنایی با ساختار و شاکله اخلاق اسلامی در مسیر رشد طلاب، و توانمندسازی ایشان در برقراری ارتباط مؤثر و هدایت تربیتی طلاب برگزار شد.

شایان ذکر است این دوره، نخستین مرحله از مجموعه آموزش‌های مقدماتی برای مسئولان تهذیب مدارس علمیه استان بوده و مراحل تکمیلی آن در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.

در حوزه های علمیه هدف باید پرورش طلابی در تراز پیش‌تازان و مقربان درگاه الهی باشد

در حوزه های علمیه هدف باید پرورش طلابی در تراز پیش‌تازان و مقربان درگاه الهی باشد

در حوزه های علمیه هدف باید پرورش طلابی در تراز پیش‌تازان و مقربان درگاه الهی باشد

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha