جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
حج؛ اشتیاقی برخاسته از ایمان/معیار سنجش ارتباط بنده با معبود

حوزه/ خطیب جمعه ایجرود با اشاره به مناسک حج تأکید کرد: زیارت خانه خدا نشانه‌ای از عشق حقیقی به پروردگار و سنجه‌ای برای سنجش ایمان است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت الاسلام محمد زرینه، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ایجرود، گفت: قرآن کریم از کسانی که از غیر خدا عزت می‌خواهند به شدت انتقاد کرده است. باید بدانیم عزت و ذلت از خداست ولی ایجاد زمینه‌های آن به دست خود ما صورت می‌گیرد و از دیگران توقع عزت نداشته باشیم.

امام جمعه ایجرود با شرح مطالبی درخصوص حکومت و حاکمیت ادامه داد: خدای سبحان به هر کس که شایسته و لایق باشد، حکومت می‌دهد، همان‌گونه که به حضرت سلیمان، یوسف، طالوت و ذوالقرنین عطا کرد.

وی افزود: آنچه از سوی خداست چه دادن‌ها وگرفتن‌ها همه خیر است، گرچه شاید در قضاوت‌های عجولانه ما که فلسفه و حکمت اتفاقات را نمی‌دانیم، چیز دیگری باشد.

حجت الاسلام زرینه در ادامه گفت: عزت و ذلت به دست خداست، خدا اگر بخواهد به کسی عزت بدهد او عزیز خواهد شد و اگر بخواهد کسی ذلیل شود، او خوار می‌شود.

وی با تسلیت و تعزیت به‌مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت جانسوز امام محمدباقر (ع) گفت: حضرت باقرالعلوم (ع) با هوشمندی و بصیرت، فشارها و تهدیدهای دستگاه اموی را به فرصتی برای تبیین حقایق و بیداری مردم تبدیل کردند و حتی در زندان با رفتار نیک و گفتار صادقانه خود، زندانیان را جذب کردند.

امام جمعه ایجرود با تسلیت سالروز شهادت حضرت مسلم بن عقیل گفت: جناب مسلم پیشاهنگ قیام حسینی (ع) و از اولیاءالله هستند که با ایمانی راسخ و آگاهی کامل از بی‌وفایی کوفیان به سمت آن‌ها حرکت کردند.

وی با عرض تسلیت به‌مناسبت فرا رسیدن سالروز ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) گفت: امام راحل عظیم‌الشان، از برجسته‌ترین عارفان معاصرند که عرفان را به صحنه اجتماع و سیاست آوردند و با تاسیس حکومت دینی، موازنه جهانی را به نفع معنویت و دین تغییر دادند.

امام جمعه ایجرود با اشاره به سالروز انتخاب امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) به رهبری نظام گفت: ۱۴ خرداد برای ما ایرانیان به معنای آن است که آیه‌ای الهی رفت و آیه‌ای الهی برآمد. رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب در طول سال‌های رهبری، موجب تحقق راهبرد ایران قوی و ساخت ایران اسلامی مطلوب شده است.

حجت الاسلام زرینه با اشاره به فرا رسیدن روز عرفه عنوان کرد: عرفه، فرصتی برای بندگی و روز دعا و نیایش است که درس بزرگ آن، محضر الله‌باوری است.

امام جمعه ایجرود با اشاره به فرا رسیدن دهه امامت و ولایت و عید سعید قربان بیان کرد: نماز با شکوه این عید بزرگ در ایجرود صبح روز عید با حضور عاشقان و شیفتگان اقامه خواهد شد و برنامه‌های خوبی برای روزهای این دهه نورانی به‌ویژه عید سعید غدیرخم درنظر گرفته شده است.

وی به‌مناسبت ایام نورانی مناسک حج گفت: زیارت خانه خدا، از بزرگ‌ترین آرزوهای مومنان است، اشتیاقی از روی ایمان و عشق به خدا و معیاری برای سنجش میزان ارتباط معنوی انسان با خالق خود محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha